INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Guardiola aleargă după "cîrtiţa" din vestiarul lui Bayern, Hoeness îl ironizează: "Jucătorii mor de rîs"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 noiembrie 2013 16:58

Preşedintele celor de la Bayern Munchen a ironizat problema informatorului care ar fi furnizat presei detalii din cadrul echipei înaintea derby-ului cu Dortmund, afirmînd că jucătorii mor de rîs cînd citesc despre "cîrtiţă". Ace

"Jucătorii mor de rîs cînd citesc titlurile, şi eu rîd. Dacă asta este singura noastră problemă, atunci putem trăi cu ea", a spus Hoeness, marţi, înainte ca echipa să se îmbarce în avionul care a dus-o la Moscova, pentru meciul cu ŢSKA, din Liga Campionilor.

Citeşte şi: Vînătorul de cîrtiţe » Guardiola crede că are un spion în vestiar: ”Nu va mai juca niciodată la Bayern”

Însă pe Lahm nu-l amuză cazul "cîrtiţei": "Nu, nu mă face să rîd. Sînt reguli la echipă şi este neplăcut cînd cineva nu le respectă". Arjen Robben a afirmat că este "întristat" deoarece "un astfel de lucru nu ar trebui să se întîmple la o echipă mare": "Dar nu este o problemă nouă, se fac cinci ani de când sunt la Bayern şi aşa a fost mereu".

Preşedintele executiv Karl Heinz Rummenigge a povestit că pe vremea cînd era el jucător a existat "cazul Jupp Kapellmann", fotbalist care a fost îndepărtat "la cererea echipei" pentru că era bănuit că furniza informaţii confidenţiale.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  27 Noiembrie 2013, 19:22

"The Departed", versiunea bavareză. E clar, cârtiţa e "imperator", 100%! :)

monere1980
monere1980  •  27 Noiembrie 2013, 02:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

cam cat *

monere1980
monere1980  •  27 Noiembrie 2013, 02:28
Postat de valentino22 pe 27 Noiembrie 2013, 02:12

"min 34 ajax- barcelona 1-0. e de ajuns sa ma faca sa ma simt bine." Da... esti un hater obosit...si sunteti multi pe site-ul asta.... Deci tu asa zis fan Real Madrid(sunt 100% convins ca stiu mult mai multe decat tine despre istoria, statistica, jucatorii si staful Realului...si nu vb de Realul din era C. Ronaldo, in fine...) ...tu te uiti la meciurile Barcelonei sperand sa piarda pentru ca dupa aceea sa jubilezi? pai nu numai ca asta e definitia "hater-ului" e si definitia unui om "bolnav". P.S. Daca ajungi sa intri in conversatie cu "cristian.herrera" sau Drimmero etc... la fiecare stire de pe gsp...inseamna ca esti la acelasi nivel ca si ei.

cat de putin stii despre oameni in general si despre oamenii de treaba in special! Nici nu e de mirare ca esti si tu tot fan varzelonist. Ca parca sinteti fatati toti de aceeasi scroafa. Primele comentarii ale lui Zurix au fost politicoase si cat se poate de normale. Pana s-a bagat herrera in seama asa cum s-a bagat cu toti oamenii cumsecade: si anume injurand-o ca la usa cortului. Ori tu crezi ca zecile de molestati de pe gsp se inseala iar herrera are singur dreptate? Daca asa crezi confirmi inca o data ca esti un fan varzelonist tipic (cel putin cat priveste fanii de pe gsp, ptr ca sint convins ca exista si fani varzelonisti de treaba). Si confirmi si definitia haterului....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează