INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Guardiola rupe tăcerea după plecarea lui Messi de la Barcelona: „NU ne interesează!” » Pregătește alt transfer-șoc: „Vrem semnătura lui”

Pep Guardiola (50 de an) exclude un eventual transfer al lui Leo Messi (34 de ani) la Manchester City.
Pep Guardiola (50 de an) exclude un eventual transfer al lui Leo Messi (34 de ani) la Manchester City.

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2021 16:03 / Actualizat vineri, 06 august 2021 16:34

Pep Guardiola (50 de ani) exclude un eventual transfer al lui Leo Messi (34 de ani) la Manchester City. 

Joi, Barcelona a șocat prin anunțul că Lionel Messi nu va putea continua la club. Manchester City s-a numărat printre potențialele destinații, dar Pep Guardiola exclude această variantă. Campioana Angliei tocmai a plătit 117,5 milioane de euro pentru Jack Grealish, de la Aston Villa. 

Guardiola: „Messi NU este în planurile lui Manchester City”

„Am cheltuit mult pentru transferul lui Jack Grealish. El va purta tricoul cu numărul 10 pentru că suntem convinși în privința lui. În plus, am crezut că Leo va rămâne la Barcelona. Acum, Messi nu este în planurile noastre!”, a spus Guardiola, potrivit lui Simone Stone, reporter BBC.

Kane, principala țintă a lui Manchester City

Dacă Messi nu mai este pe lista „cetățenilor”, negocierile pentru transferul lui Harry Kane continuă. Atacantul englez nu s-a prezentat la un antrenament al lui Tottenham, în tentativa de a le forța mâna șefilor să-l lase să plece.

Guardiola confirmă interesul: „Kane e jucătorul lui Tottenham. Dacă Tottenham nu vrea să negocieze, lucrurile sunt încheiate. Dacă sunt dispuși, atunci multe cluburi vor vrea să obțină semnătura lui. Noi suntem printre ele. Suntem foarte interesați de el”.

VIDEO Goluri legendare marcate de Messi din loviturile libere

Citește și alte știri despre plecarea lui Messi de la Barcelona: 

Joan Laporta face lumină în cazul plecării lui Messi de la Barcelona: „Nu am putut lua o decizie care să afecteze clubul în următorii 50 de ani”

Cum a reacționat Ronald Koeman după ce l-a pierdut pe Lionel Messi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
bodystyle74
bodystyle74  •  06 August 2021, 18:51
Postat de morzadobflicster pe 06 August 2021, 17:05

Din cate am auzit eu, si am auzit din surse sigure, Messi vine in seara asta la Palat sa semneze contractul...

Poate la Palacio Real din Madrid.Cred ca-i lasa Felipe si pe el si pe Florentino sa semneze contractul in sala tronului.

brentford
brentford  •  06 August 2021, 18:31
Postat de senin pe 06 August 2021, 17:30

Messi e o ***, cum este dealtfel și Ronaldo, oricine ii va cumpăra se păcăli ; Messi e un fel de Budescu , ceva mai prost, iar Ronaldo este , categoric, în Alibec înfiorător, adică ***-***!

Lasa somajul si bidoanele de 3l de bere si mergi la munca. Datul cu parerea pe gsp nu se pliaza pe inteligenta ta iesita din comun

realcf
realcf  •  06 August 2021, 18:22
Postat de senin pe 06 August 2021, 17:30

Messi e o ***, cum este dealtfel și Ronaldo, oricine ii va cumpăra se păcăli ; Messi e un fel de Budescu , ceva mai prost, iar Ronaldo este , categoric, în Alibec înfiorător, adică ***-***!

Ei zic ca tu esti ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează