INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CITY - GLADBACH 2-0

Pep Guardiola, realist după calificarea în „sferturile” Ligii Campionilor: „Nu suntem suficient de buni”

Pep Guardiola (50 de ani) FOTO Guliver/Gettyimages
Pep Guardiola (50 de ani) FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2021 14:17 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 14:17

Pep Guardiola (50 de ani) e realist după calificarea în „sferturile” Champions League, considerând că Manchester City a avut trupe mai capabile pentru cvadruplă: „Nu am câștigat niciun trofeu, dar simt însă iubirea fanilor. Anglia e specială”.

Man. City continuă lupta pe toate fronturile, bisând la Budapesta succesul din turul „optimilor” (2-0) cu Gladbach. În ciuda calificării, Pep Guardiola rămâne realist, chiar exigent, și recunoaște că actuala sa echipă este cea mai puțin îndreptățită din ultimii ani să viseze că va cuceri cele patru trofee. „Noi n-am realizat nimic în acest sezon, așteptăm rezultatele și să ridicăm cupele, față de formațiile din trecutele sezoane ce și-au demonstrat valoarea”, a explicat managerul „cetățenilor”.

Pep Guardiola: „Ne-au lipsit detalii”

Spaniolul încearcă să își ia din presiunea câștigării Ligii, devenită obsedantă pe Etihad. „Mă simt bine, simt dragostea fanilor și am totul. Această țară e specială și iubesc enorm fotbalul. Nu cred că e vorba despre o afacere neterminată în Ligă. Știu că putem fi mai buni, să creștem calitativ și să mergem cât mai departe în toate competițiile. Sper să reușim și în Europa în următorii ani. Am avut ghinion în ultimele sezoane, ne-au lipsit unele detalii, dar sunt cluburi excepționale în Ligă!”.

Pep Guardiola, semifinală cu Carlo Ancelotti

City conduce în Premier, cu 14 puncte avans față de United, joacă sâmbătă în semifinala Cupei Angliei cu Everton pe „Goodison Park” și pe 25 aprilie va disputa finala Cupei Ligii cu Tottenham. Până atunci însă, Pep își așteaptă vineri numele adversarei din „sferturile” Champions League. 

7 victoriiîn ultimele opt partide din Ligă are Man. City, golaveraj 17-1. Nu a mai pierdut de cinci luni, 1-3 cu Lyon

Această competiţie e foarte sinuoasă şi noi am fost serioşi. Am dominat 90 de minute, mingea a circulat repede, am fost foarte concentraţi. După două goluri magnifice, totul a fost mai simplu.

Pep Guardiola, manager Manchester City

Pep Guardiola, performanțe remarcabile la Manchester City

  • 2 Premier League
  • 3 Cupe ale Ligii 
  • 2 Supercupe ale Angliei 
  • 1 FA Cup 
  • Manchester City, singura echipă din fotbalul englez care a realizat tripla internă: Premier League, FA Cup, Cupa Ligii, în sezonul 2018/19

VIDEO. Cinci ani cu Pep Guardiola la Manchester City

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Stare deplorabilă a gazonului pe Ibrox Stadium » Cum arată terenul înainte de duelul dintre Ianis Hagi și Nicolae Stanciu din Europa League

Robert Lewandowski și David Alaba, blocați de Bayern Munchen din cauza pandemiei de coronavirus?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează