INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Robert Lewandowski și David Alaba, blocați de Bayern Munchen din cauza pandemiei de coronavirus?

Hansi Flick, Robert Lewandowski (32) și David Alaba (28) FOTO Imago
Hansi Flick, Robert Lewandowski (32) și David Alaba (28) FOTO Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2021 11:19 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 11:24

Bayern Munchen nu ar vrea să le dea drumul lui Robert Lewandowski (32) și David Alaba (28) la naționalele Poloniei și Austriei pentru partidele din Anglia și Scoția, din cauza tulpinii periculoase de coronavirus din Regat.

Apropiatul start al preliminariilor CM 2022 produce din nou probleme mari între cluburi și echipele naționale. Și tot din cauza restricțiilor impuse țărilor din Regatul Unit, de unde s-a răspândit noua tulpina periculoasă de Covid-19 spre continent. Bayern se află într-o situație incomodă în privința a doi internaționali, Robert Lewandowski și David Alaba, convocați la loturi de Polonia și Austria.

Bayern Munchen: „Nu riscăm nimic”

Golgeterul polonez i-a anunțat pe bavarezi că vrea să joace pe 31 martie pe Wembley, împotriva Angliei, după cum scrie portalul Onet Sport. Dar asta ar însemna ca Lewa să rateze la întoarcere meciurile cu Leipzig și Union Berlin, din cauza obligativității intrării în carantină pentru 14 zile, pe care au decis-o autoritățile germane. „Nu dorim să ne asumăm niciun risc și avem nevoie de toți jucătorii. Numărătoarea inversă a început și, dacă vor trebui să intre la izolare, clubul ar putea să nu le dea voie la națională. Bayern îi vrea pe toți în ritm competițional!”, a amenințat Hansi Flick.

David Alaba ratează Glasgow?

Aceeași poveste cu Alaba. Fundașul are meci pe 25 martie în Scoția, însă în cazul lui antrenorul e optimist, declarând în Bild: „Se pare că el nu va mai merge la Glasgow, dar nimic nu s-a decis. Kathleen Krüger, team managerul echipei, va găsi o soluție în discuțiile cu autoritățile sanitare”.

VIDEO. Primele goluri înscrise de Robert Lewandowski în 2021

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Benzemagic » Atacantul francez, providențial pentru Real Madrid

Veste uriașă pentru echipa națională » Henrikh Mkhitaryan s-a accidentat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează