FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Veste uriașă pentru echipa națională » Henrikh Mkhitaryan nu va juca împotriva României

Henrikh Mkhitaryan FOTO Imago
Henrikh Mkhitaryan FOTO Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2021 09:37 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 09:48

Henrikh Mkhitaryan (32 de ani), căpitanul echipei naționale de fotbal a Armeniei, s-a accidentat și va rata meciurile cu Liechtenstein, Islanda și România din preliminariile Campionatului Mondial 2022.

Federația de Fotbal din Armenia (FFA) a primit o scrisoare oficială de la AS Roma cu rezultatele RMN-ului pe care l-a efectuat Herikh Mkhitaryan. Diagnosticul? Leziune musculară de gradul 2 la piciorul drept.

Henrikh Mkhitaryan s-a accidentat în Europa League

Henrikh Mkhitaryan va lipsi în jur de 3-4 săptămâni și va rata partidele din debutul preliminariilor pentru Cupa Mondială, inclusiv meciul cu România. Fotbalistul armean s-a accidentat la partida cu Șahtior Donețsk din manșa tur a optimilor Europa League.

Mkhitaryan a început ca titular duelul de pe Stadio Olimpico, dar a părăsit terenul accidentat în minutul 34, când a fost înlocuit cu Borja Mayoral. AS Roma a câștigat partida cu scor de neprezentare și este favorită la calificarea în „sferturi”.

Henrikh Mkhitaryan, a doua absență împotriva României

În preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, Henrikh Mkhitaryan nu a evoluat în meciul tur împotriva României, la Erevan. Jose Mourinho tocmai ce-l transferase pe Mkhitaryan la Manchester United, iar clubul englez a făcut o cerere oficială către federația din Armenia prin care a solicitat ca fotbalistul să rămână în Manchester. Mkhitaryan a ratat partidele cu România (scor 0-5) și Polonia (scor 1-2).

88 de selecțiiare Henrikh Mkhitaryan pentru naționala Armeniei și a înscris 30 de goluri

Locul 1este poziția ocupată de Henrikh Mkhitaryan în clasamentul all-time al golgeterilor din selecționata Armeniei

VIDEO. Henrikh Mkhitaryan în tricoul lui AS Roma la un meci din Serie A împotriva Sampdoriei

Citește și alte știri despre echipa națională:

Când ar putea reveni Mirel Rădoi pe bancă » FRF dă detalii despre selecționerul depistat pozitiv la un test COVID-19

Împotriva lor vom debuta în preliminariile Cupei Mondiale din 2022 » Cine sunt cei mai importanți jucători din lotul Macedoniei de Nord

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
dansy
dansy  •  17 Martie 2021, 14:37

Ce penibili sunteti!Dupa voi ar fi bine ca adversarii nostrii sa joace cu echipe de ***!In loc sa vedeti si criticati lipsurile fotbalului romanesc,antrenorii alesi si selectionarea unor jucatori pe pile voi va incurajati ca nu joaca un fotbalist de la una din adversare.Rusine sa va fie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  17 Martie 2021, 12:06

Daca aveti un pic de demnitate stergeti articolul asta,ati ajuns sa va bucurati de lipsa unui jucator de 32 de ani.Pe bune?

ioan_andriesescu
ioan_andriesescu  •  17 Martie 2021, 10:30

"veste uriașă" — ce penibili sunteți! Cine e mă Mikhtarian ăsta? Zero barat la Roma.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close