INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - ATALANTA 3-1

Benzemagic » Atacantul francez, providențial pentru Real Madrid

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2021 10:37 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 10:44

Karim Benzema (33 de ani), al cincilea în topul marcatorilor Ligii, a fost decisiv în ultimele trei meciuri, cu patru din cele șase goluri ale lui Real Madrid. Atacantul francez este și egalul lui Cristiano Ronaldo (36) de când a plecat la Juventus.

Real n-a avut nicio emoție în returul cu Atalanta (3-1), pentru că vechea gardă a lui Zidane a fost la datorie (nici nu s-a simțit că a lipsit Casemiro). În frunte cu Benzema, care a resuscitat echipa cu golurile lui după ce-a scăpat de accidentare. Patru din ultimele șase l-au avut semnatar în trei meciuri, inclusiv primul de marți, din poarta lui Sportiello, după o minge trimisă cadou lui Modric.

Karim Benzema, 70 de reușite în Liga Campionilor

Karim a ajuns al cincilea marcator ai Ligii Campionilor (70), imediat în spatele lui Lewandowski și Raúl, în topul dominat de Ronaldo (134) și Messi (120). De când a plecat Cristiano la Juventus, francezul a reușit tot atâtea goluri ca portughezul în această competiție (14). Și aproape câte au înscris împreună următorii patru madrileni: Rodrygo (5), Sergio Ramos (4), Bale și Casemiro (3)! Sunt mai bine de 15 ani și trei luni de la primul gol al atacantului blanco în C1, cu Rosenborg (el juca la Lyon), iar de-atunci KB9 a câștigat de patru ori cupa cu urechile mari în cele 16 sezoane.

Fantastic, Luka Modric

Mai impresionat a rămas Zizou de evoluția lui Modric, tot ma bun ca vinul vechi. „Dacă îmi spune cineva că Luka are 35 de ani nu-l cred. Nu a existat o bucată de teren unde să nu apară. El și cu Toni au jucat dublu pivot fenomenal, deși Casemiro poate să înscrie și evoluăm un pic altfel”. Și Ramos și-a luat felia de glorie, cu al 19-lea penalty din ultimele 19 transformat la Real în oficiale.

78 de goluri și 24 de assist-uriare Benzema la Real în 132 de meciuri fără Cristiano. Influențează un gol în medie la 107 minute

95 de goluri și 20 de pase decisiveare Ronaldo în 122 de jocuri la Juventus. Influențează un gol în medie la 91 de minute

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de Karim Benzema în Liga Campionilor

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Veste uriașă pentru echipa națională » Henrikh Mkhitaryan nu va juca împotriva României

Fostul jucător de la Juventus sau Arsenal lucrează acum la o fabrică de ceasuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
reteleanu
reteleanu  •  17 Martie 2021, 16:33

le trebuie totusi un atacant langa benzema. cu atalanta, echiap subtire la nivelul asta, nu s-a vazut. dar daca dau din nou de city, o sa fie foarte greu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează