INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Guardiola rezolvă problemele din apărare! Thiago Silva: "Vreau la Barca!"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 19:48

Barcelona îşi întăreşte apărarea. Catalanii au simţit lipsa lui Carles Puyol din centrul apărării în sezonul recent încheiat şi au demarat negocierile pentru Thiago Silva (26 ani), brazilianul lui Milan

 

Fundaşul central chiar şi-a dat acordul pentru un transfer al său la Barcelona. "Am vorbit cu cineva de la Barcelona pentru că nu este interzis. Totuşi, pentru ca transferul meu să se realizeze mai trebuie ca cele două cluburi să se înţeleagă pentru că eu am contract pînă în 2016", a spus Silva.

Acesta a fost desemnat cel mai bun jucător campioanei Italiei de către fani. El a venit la Milan în 2008 de la Juventude şi a reuşit să strîngă 14 selecţii la naţionala Braziliei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
madskills
madskills  •  15 Iunie 2011, 07:28

Daca il ia Barca pe asta langa Pique si mai ia si un varf de super clasa in locul lui Villa care momentan nu se regaseste, chiar nu stiu cine poate sa-i mai opreasca

ghermanitos
ghermanitos  •  14 Iunie 2011, 23:22

ala era felipe melo de a luat rosu cu olanda si a dat si autogol

Vezi toate comentariile (2)
Comentează