INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER - MANCHESTER CITY, 1-1, 1-3 D.PEN.

Guardiola, salvat de portarul de rezervă » Sterling s-a făcut de râs la penalty-uri cu Leiceister

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 14:57

Manchester City a trecut în semifinalele Cupei Ligii Angliei de Leicester, 1-1, 1-3 d.pen. Raheem Sterling s-a făcut de râs la penalty-uri cu o "scăriță" peste transversală.

Portarul de rezervă Arijanet Murici s-a opus la execuțiile lui Maddison și Söyüncü și "cetățenii" au repetat povestea cu happy-end de-acum un an.

Manchester City a tremurat pentru a face pasul în semifinalele Cupei Ligii Angliei. La fel ca acum un an, s-a impus (3-1) doar după loviturile de departajare la Leicester. Atunci ratase decisiv Mahrez, trecut între timp în tabăra învingătorilor, marți seară Maddison și Söyüncü nu l-au putut învinge pe rezerva lui Ederson. După ce Fuchs nu nimerise poarta. "Aro" Murici, kosovarul de 20 de ani, a fost eroul lui Guardiola și el l-a salvat de Sterling.

Bătălie cu Londra

Introdus de Pep în minutul 66, Raheem s-a făcut de râs la penaltyuri, unde a ajuns jocul (1-1 fără prelungiri) după golurile lui De Bruyne și Allbrighton. A fost singurul "cetățean" din cei 4 executanți care a ratat. A vrut să dea "scăriță", dar a trimis mingea peste bara transversală! Gündoğan, Gabriel Jesus și Zincenko au bătut sigur însă de la punctul cu var și City continuă cursa pentru a-și apăra trofeul în lupta cu rivalele din Londra.

Citește și:

United pregătește 45 de milioane de euro pentru o schimbare radicală! Cine e favorit să vină la Manchester

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează