INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Guardiola și Manchester City, pedepsiți de granzi! 8 cluburi din Top 10 Premier League cer excluderea din Champions League

Manchester City a fost exlcusă din Europa pentru 2 sezoane // sursă foto: Guliver/gettyimages
Manchester City a fost exlcusă din Europa pentru 2 sezoane // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 25 martie 2020 12:38

Rivalele din Premier League la un loc în elita Europei vor ca suspendarea lui Manchester City, de doi ani, dictată de UEFA, să nu fie amânată ori anulată și s-au unit în scrisoarea trimisă la CAS.

Manchester City, echipa lui Pep Guardiola, așteaptă ca apelul depus, la Lausanne, împotriva sancțiunii dictată de UEFA să fie judecat, dar criza coronavirusului riscă să amâne decizia. 

Situație care le-a alertat pe rivalele din Premier League interesate de locul de Champions League eliberat prin interdicția primită de formația lui Guardiola de a participa în următorii doi ani în cupele europene.

Daily Mail a aflat că opt dintre cluburile din prima jumătate a topului, cu excepția lui Sheffield Utd, s-au unit contra „cetățenilor".

Sunt de părere că City a mers prea departe

Granzii Liverpool, Man. United, Tottenham, Arsenal plus Chelsea au participat la redactarea unei scrisori expediate la Curtea de Arbitraj în Sport (CAS), în care cer păstrarea pedepsei pentru că s-au încălcat regulile fair-playului financiar. 

„Senzația e că City a mers prea departe. I s-a permis să cheltuiască în neștire, fără repercusiuni, în detrimentul altui club care n-a putut merge astfel în Ligă. Teama este că va reuși să întârzie aplicarea sancțiunii și, dacă ar câștiga apelul, va scăpa de supendarea meritată, ceea ce ar fi cu adevărat șocant", s-au revoltat dușmanii campioanei.

30 de milioane de euroe amenda primită de Man. City de la UEFA, care o acuză că proprietarul clubului, Sheikh Mansour, ar fi finanțat direct în secret noii sponsori cu 127,5 milioane

#sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește și alte știri despre Premier League:

Liverpool vrea cu orice preț un fundaș central » 4 nume pe lista gigantului din Premier League

Mourinho face un transfer de senzație » A pus ochii pe un star de la Real Madrid

Playtech: ȘOC! Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO


Comentarii (4)
zica
zica  •  25 Martie 2020, 14:09
Postat de paul801 pe 25 Martie 2020, 13:10

ca si la noi...pe astia de la fece ficisibi nu-i vede nimeni:))

Erau la

zica
zica  •  25 Martie 2020, 14:07

Păulică daca nu era FCSB așa hulit cum juma de echipe din liga erau la

paul801
paul801  •  25 Martie 2020, 13:10

ca si la noi...pe astia de la fece ficisibi nu-i vede nimeni:))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează