INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho face un transfer de senzație » A pus ochii pe un star de la Real Madrid

Jose Mourinho, antrenorul lui Tottenham
Jose Mourinho, antrenorul lui Tottenham

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 10:59

Jose Mourinho (57 de ani) a pus ochii pe fundașul brazilian de 22 de ani de la Real Madrid, Eder Militao.

Chiar dacă fotbalul trece prin momente grele și nu se știe când se vor mai juca următoarele partide, din cauza pandemiei de coronavirus, antrenorul portughez al lui Tottenham, Jose Mourinho se gândește la forțe proaspete pentru a-și întări compartimentul defensiv.

Militao, jucătorul potrivit

Eder Militao, fundașul brazilian al lui Real Madrid, pare să fie jucătorul pe care Mourinho îl vede potrivit în sistemul său. Adus pentru 50 de milioane de euro în vara lui 2019, de la FC Porto, Militao nu a prins prea multe partide în tricoul madrilenilor. 

Militao s-a remarcat din postura de fundaș central, dar nu a dezamăgit nici pe postul de fundaș dreapta. Polivalența brazilianului l-a impresionat pe Mourinho, care este pregătit să lanseze o ofertă de 40 de milioane de euro pentru a-l aduce sub comanda sa, conform surselor de specialitate.

13partide a strâns Eder Militao în sezonul 2019/2020 pentru Real Madrid

40de milioane de euro este cota de piață a lui Eder Militao, conform transfermarkt

MAI, ordonanța militară nr. 3: când și cum mai putem părăsi locuințele!

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului în fotbal:

Alături de comunitate! Lionel Messi, donație majoră pentru lupta împotriva coronavirus

HAOS după pandemie?! Cum văd Giovanni Becali, Anamaria Prodan și alți impresari din România piața transferurilor după coronavirus: „Prețuri la jumate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează