INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM

Caz incredibil în preliminariile Campionatului Mondial » Meci anulat: „Suntem blocați aici, auzim împușcături afară”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 septembrie 2021 21:52 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 09:34

Meciul dintre Guineea și Maroc din preliminariile Campionatului Mondial din 2022 nu se mai dispută din cauza unei tentative de lovitură de stat petrecută în Guineea.

Un grup armat a luat cu asalt palatul prezidențial din capitala Conakry, în care șeful statului, Alpha Conde, în vârstă de 83 de ani, își are reședința.

Fotbaliștii marocani sunt în afara oricărui pericol, iar delegația în frunte cu Vahid Halilhodzic încearcă acum să se întoarcă în Maroc cât mai curând posibil, anunță L'Equipe.

Vahid Halilhodzic: „Când auzi împușcături afară, siguranța nu este garantată”

„Suntem la hotel, auzim împușcături în apropiere toată ziua. Așteptăm permisiunea pentru a merge la aeroport, pentru moment suntem blocați. Ne așteaptă un avion, dar nu avem voie să plecăm. Și pentru a ajunge la aeroport durează 45 de minute, o oră. Când auzi împușcături afară, siguranța nu este garantată 100%. 

Meciul este deja anulat. Mi s-a spus că există posibilitatea ca meciul să se joace în Maroc, dar nu știu. Deocamdată suntem blocați acolo, să vedem cum merge. Așteptăm. Sper că ne vom întoarce în Maroc înainte de întuneric. Nu avem informații despre adversarii noștri”, a declarat antrenorul marocanilor, Vahid Halilhodzic, pentru sursa citată.

În lotul marocanilor se regăsesc și jucători importanți precum Achraf Hakimi, fundașul transferat de PSG de la Inter, Munir Hadidi, fostul puști minune al Barcelonei, acum la Sevilla, sau Adel Taarabt de la Benfica.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Gareth Bale cere excluderea Ungariei din preliminariile Cupei Mondiale: „Așa ar fi eliminat rasismul”

A izbucnit în plâns în fața lui Joan Laporta » Jucătorul Barcelonei nu a mai suportat: ce i-a transmis președintelui

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
paolo14
paolo14  •  06 Septembrie 2021, 11:22

...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează