INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

Guti i-a dat papucii iubitei chiar pe Twitter! Iată reacţia acesteia

Noelia şi Guti +9   FOTO
Noelia şi Guti

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 13 august 2011 11:46

Guti, 34 de ani, a anunţat că el şi Noelia se despart chiar pe Twitter, în timp ce aceasta credea că a fost o simplă ceartă între îndrăgostiţi! Fotbalistul lui Beşiktaş a postat următorul mesaj: "Eu şi Noelia ne-am despărţit, vă rog să ne respectaţi intimitatea. Vă confirm că nu mai sîntem împreună înainte să apară speculaţii şi să sune telefoanele".

Noelia, un fotomodel spaniol, cu 10 ani mai tînără decît Guti, a fost şocată cînd a citit postarea fotbalistului: "M-am trezit dimineaţa şi am văzut ce a scris, era preluat de toate site-urile. M-am simţit prost pentru că pe mine nu m-a întrebat nimic, deşi eram şi eu implicată. El a luat decizia, el a făcut-o publică. E un gest foarte urît. Nici mie nu mi-au plăcut anumite obiceiuri ale lui, dar l-am acceptat aşa cum e".

Un alt scandal sentimental a avut loc de curînd şi între uruguayanul Diego Forlan şi fosta sa iubită, fotomodelul Zaira Nara, şi ea cu mult mai mică decît partenerul său. Fotbalistul a renunţat la nuntă cu o lună înainte pentru că Zaira şi familia ei cereau un contract prenupţial care să prevadă că avea dreptul la o mare parte din averea soţului în caz de divorţ, precum şi la o sumă importantă de bani la fiecare naştere a unui copil al cuplului. Forlan a considerat deplasate pretenţiile iubitei sale, şi, acuzînd-o că e interesată doar de averea lui, a părăsit-o.

Aceasta l-a taxat şi ea pe Twitter, postînd un mesaj ca "Mai bine că nu m-am măritat!" şi apărînd la show-ul "Bailando por un sueno" într-o rochie albă de mireasă, dansînd pe cîntecul Nataliei Oreiro, "Fuiste": "Ai fost viaţa mea, ai fost pasiunea mea, ai fost visul meu, cel mai frumos cîntec. Toate astea ai fost, dar le-ai pierdut". Presa sud-americană a speculat imediat că refrenul era un mesaj direct pentru fotbalistul lui Atletico Madrid.

Vezi mai jos o galerie foto cu cele două fotmodele, Noelia şi Zaira!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
daipegsp
daipegsp  •  13 August 2011, 12:55

Gigi este taranul sef al tarii. Ministerul Apararii sa nu-i dea stadionul taranului si in cativa ani Steaua va renaste prin noi, cei care iubim echipa, Gigi sa dispara din Romania, nu avem nevoie de el mai ales la Steaua. Sunt sigur ca in cativa ani Steauaprin patrimoniul pe care il are si palmares se poate sustine si singura printr-un management corect. Numai din vanzarea de bunuri cu insemnele clubului, vanzare de bilete, sponsorizari de la diverse firme, echipa s*ar sustine fara probleme in Liga 1 si Europa. Daca mai punem la socoteala si banii veniti din drepturile TV , echipa si-ar permite luxul sa plateasca salarii peste 500 mii unor jucatori mai buni. Gigi pleaca de la Steaua !

villo
villo  •  13 August 2011, 12:49

nu degeaba a scris presa spaniola ca Guti e GAY :))

daipegsp
daipegsp  •  13 August 2011, 12:42

Jiji a dat cei mai multi bani pe comisioane rudelor, prietenilor, etc. Drept ar fi sa taca si sa nu mai apara, ne face mai mult rau echipei si noua asuporterilor. Echipa este asuporterilor nu a lui Gigi, sa ne lase in pace. Steaua este una din putinele echipe din partea asta a Europei care s-ar pute finanta singura. A distrus departamentul de marketing care aducea 3 milioane/an, a papat banii din drepturi TV de la Liga si de la UEFA, a adus jucatori cu care ne este rusine, are un staff de 2 lei, a indepartat oamenii care chiar au facut ceva pentru echipa. Echipe romanesti calificativa toate si rugam Ministerul Apararii sa nu-i dea stadionul ciobanului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează