INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

PREMIER LEAGUE // Guvernul britanic a dat „verde” sportului fără spectatori de la 1 iunie » Premier League poate începe!

Premier League poate începe!
Premier League poate începe!

Articol de - Publicat luni, 11 mai 2020 17:10

Premierul Boris Johnson a dat azi anunțul mult așteptat de fotbalul englez. 

După data de 1 iunie vor putea avea loc evenimente culturale și sportive, fără spectatori, pentru a evita riscul infectării pe scară largă, însă transmise la TV. 

Șefii Premier League discută acum procedurile reînceperii campionatului, dar Project Restart nu va avea o dată votată oficial în cursul acestei zile, 12 iunie fiind cea vehiculată. 

Guvernul de la Londra a interzis accesul fanilor pe stadioane cel puțin până în ianuarie 2021, în așteptarea fabricării unui vaccin care să protejeze contra îmbolnăvirii cu noul coronavirus. 

Cele 20 de cluburi din elita fotbalului englez nu au ajuns după patru ore de dezbateri la un acord privind disputarea celor 92 de partide rămase în acest sezon pe terenuri neutre. S-au înțeles însă măcar asupra prelungirii  contractelor sau împrumuturilor jucătorilor care expirau pe 30 iunie.

Vezi AICI programul din Premier League, întrerupt înainte de etapa #30!

Clasamentul din Premier League

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre fotbalul din Premier League:

Formația românilor din Premier League a confirmat un nou caz de coronavirus » Reluarea competiției e pusă sub semnul întrebării

Jurgen Klopp n-a stat pe gânduri când a fost întrebat pe cine ar introduce în primul „11” la Liverpool: „Asta e ușor!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează