INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Formația românilor din Premier League a confirmat un nou caz de coronavirus » Reluarea competiției e pusă sub semnul întrebării

Brighton a anunțat un nou caz de coroanvirus
Brighton a anunțat un nou caz de coroanvirus

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2020 13:25

Brighton, formație care îi are sub contract pe Florin Andone (27 de ani) și pe Tudor Băluță (21 de ani), a anunțat al treilea caz de coronavirus din lot. 

Un fotbalist al lui Brighton, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost confirmat ieri cu noul coronavirus. Alți doi fuseseră declarați bolnavi săptămânile trecute. 

Paul Barber, directorul executiv al „pescărușilor”, a declarat pentru SkySports: „Este un motiv de îngrijorare. Din păcate pe 9 mai am avut un nou caz de coronavirus la nivelul primei echipe, în ciuda măsurilor pe care le-am luat. Jucătorii nu au fost implcați în antrenamente și cu toate astea avem o îmbolnăvire. Cred că toate cluburile ar trebui să își pună întrebări. Vrem să fim siguri că aceste protocoale ne ajută. Le-am cerut oficialilor un plan complet despre modul în care vom reveni la antrenamente. Sunt multe etape, e ceva foarte complex”.

Planurile oficialilor Premier League

Oficialii Premier League își propun ca meciurile să se reia pe 12 iunie, dar se lovesc de reticența mai multor jucători. Cele 92 de partide rămase din această stagiune ar trebui să se dispute cu porțile închise și pe teren neutru, alegerea din urmă fiind contestată de echipele aflate în zona retrogradării ce au apucat să-și întâlnească rivalele în deplasare și care ar fi clar dezavantajate. 

VIDEO / Probleme și în Spania: jucătorul lui Atletico a fost depistat cu COVID-19

Citește și alte știri despre fotbalul din Premier League:

Jurgen Klopp n-a stat pe gânduri când a fost întrebat pe cine ar introduce în primul „11” la Liverpool: „Asta e ușor!”

Ivan Cordoba despre nervosul Jose Mourinho: „Lovește totul cu picioarele. Și acum îl întreb dacă-l mai doare fundul după acea căzătură!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează