INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Reluarea Premier League e tot mai departe: jucătorii nu vor să își asume riscul îmbolnăvirii

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2020 15:15

Doi-trei fotbaliști de la fiecare echipă se tem de posibila infectare și se revoltă față de planurile Premier League de a reîncepe meciurile pe 12 iunie, pe terenuri neutre și fără suporteri.

Dacă Bundesliga a anunțat oficial că va reporni peste o săptămână, lucrurile nu stau deloc la fel de bine în Premier League. „Project Restart” este în pericol, susține Daily Mirror, care a aflat că ar exista cel puțin 50 de fotbaliști care se revoltă și ce n-ar fi mulțumiți de condițiile de siguranță ale sănătății lor. 

„Doi-trei jucători de la fiecare echipă se tem de reluarea sezonului și ar putea pune în primejdie planurile Ligii, ce a trimis tuturor cluburilor un protocol în șapte pagini în perspectiva reluării antrenamentelor de grup și a unei eventuale începeri a competiției pe 12 iunie", scrie DM. 

Agüero și-a dezvăluit temerile 

Recent, Sergio Agüero a mărturisit că îi este frică să nu se îmbolnăvească și să-și infecteze apoi familia fiind asimptomatic, deși atacantul argentinian al lui Man. City a locuit numai cu logodnica sa în perioada de izolare. 

Cele 92 de partide rămase din această stagiune ar trebui să se dispute cu porțile închise și pe teren neutru, alegerea din urmă fiind contestată de echipele aflate în zona retrogradării ce au apucat să-și întâlnească rivalele în deplasare și care ar fi clar dezavantajate. 

VIDEO / Au apărut recomandările de relaxare de la INSP: cum vom merge la frizer, ce nu avem voie să facem în biserici și ce se întâmplă cu școlile

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Balotelli, făcut praf de Chiellini: „Merită pălmuit! Între primii 5 jucători ai planetei?!” » Singurul fotbalist care l-a enervat mai tare

COVID-19. Astăzi începe campionatul în țara fără decese provocate de coronavirus și fără vreun caz activ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează