INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Chiellini s-a luat de Balotelli și Melo, iar replicile au fost devastatoare: „Ai avut ocazia să mi-o spui în față” / „E un laș care se udă”

Balotelli, alături de Chiellini în tricoul Italiei
Balotelli, alături de Chiellini în tricoul Italiei

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 15:06

Fundașul italian Giorgio Chiellini (35 de ani) a criticat atitudinea lui Mario Balotelli (29 de ani) și a lui Felipe Melo (36 de ani).

Giorgio Chiellini și-a lansat autobiografia „ Giorgio Chiellini, fundașul - o inimă, un suflet și un creier”. Apărătorul lui Juventus nu și-a menajat foștii colegi. 

Chiellini: „Balotelli merita pălmuit”

„Balotelli este o persoană negativă, nu are pic de respect față de echipă. În 2013, la Cupa Confederațiilor împotriva Braziliei nu ne-a ajutat deloc. Merită să fie pălmuit. Unii credeau că e unul dintre primii 5 jucători ai planetei. Eu nu l-am plasat niciodată nici măcar în primii 20”, a scris Chiellini. 

Cine l-a enervat pe Chiellini

„Felipe Melo e și mai rău. E cel mai rău dintre cei răi. Nu suport oamenii lipsiți de respect, cei care se opun întotdeauna. Mereu era o luptă în care era implicat. Le-am spus antrenorilor că e ca un măr stricat. Nu port ură sau grija nimănui, dacă aș avea ceva de împărțit cu ei, aș face-o. Nu sunt prietenul cel mai bun al tuturor, dar cei doi au întrecut orice limită”, a povestit Chiellini. 

Chiellini s-a luat de Balotelli și Melo, iar replicile au fost devastatoare: „Ai avut ocazia să mi-o spui în față” / „E un laș care se udă”
Felipe Melo

Reacția lui Balotelli

„Eu măcar am curajul și sinceritatea de a le spune oamenilor lucrurile în față. Din 2013 până acum ai avut multe oportunități să faci asta, să te comporți ca un bărbat adevărat, dar nu ai făcut-o. Cine știe ce vei spune în viitor despre coechipierii de astăzi. Ciudat căpitan. Dacă asta înseamnă să fii campion, atunci nu vreau. Și nu am pătat niciodată tricoul albastru”
- Mario Balotelli

Replica lui Felipe Melo

„Când am fost la Torino am respectat pe toată lumea. Nu mai pot spune asta despre el. A zis că Balotelli ar merita pălmuit și că eu sunt cel mai rău? Ei bine, el a fost întotdeauna un laș care se udă imediat. E ușor să fii dur într-o carte. Poate e supărat pe mine că l-am scos din Ligă când jucam la Galatasaray sau ca am câștigat tot ce se putea cu Inter și că sunt interist până la moarte. Ăsta e Chiellini, se comportă de parcă ar fi cel mai grozav”
- Felipe Melo

Alertă la Madrid » Renan Lodi de la Atletico, depistat pozitiv cu COVID-19

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

COVID-19. Astăzi începe campionatul în țara fără niciun mort și niciun caz activ

Ștefan Radu e în istoria lui Lazio! Corriere dello Sport l-a inclus în echipa-tip

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
felix_grandet
felix_grandet  •  09 Mai 2020, 17:34

Toată lumea știe că pe Melo si pe Baloteli nu îi prea ducea capul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează