CAMPIONATE  ·  SERIE A

Ștefan Radu e în istoria lui Lazio! Corriere dello Sport l-a inclus în echipa-tip

Ștefan Radu. foto: Lazio
Ștefan Radu. foto: Lazio

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2020 12:16

Ștefan Radu, fundașul lui Lazio, a fost inclus în echipa-tip a celor mai fideli laziali în cei 16 ani de când Claudio Lotito e președintele echipei. 

Ștefan Radu (33 de ani) are cele mai multe meciuri, 372, din cei 11 aleși de Corriere dello Sport. Doar Lulico, Parolo și Milinkovic-Savic din actuala formație mai sunt prezenți.

În ziua în care președintele lui Lazio, Claudio Lotito, împlinește 63 de ani, Corriere dello Sport a alcătuit „unsprezecele” tip al celor mai fideli jucători biancocelesti în ultimii 16 ani de când clubul a fost preluat de actualul patron. 

Ștefan Radu nu putea lipsi din formația la care joacă din 2008 și este titularul cu cele mai multe meciuri, 372, într-o defensivă alături de Zauri și de Siviglia. „Deși a renunțat la banderolă în mai multe rânduri, românul e căpitanul acestei formule 3-5-2, înaintea celor care au purtat-o oficial mult mai des, Lulic, Mauri, Rocchi și Zauri”, scrie cotidianul roman.

Ștefan Radu, pe urmele lui Pulcinelli și Favalli 

Doar Lulic se apropie ca număr de prezențe în tricoul capitolinilor, cu 351, în echipa pregătită de Simone Inzaghi, ce îl devansează cu 191 de jocuri pe banca tehnică pe Delio Rossi (184). 

Radu are și oportunitatea în sezonul și jumătate al contractului cu Lazio (și l-ar putea chiar prelungi) să bată recordurile de prezențe ale clubului în Serie A (319, Pulcinelli) și în toate competițiile (401, Favalli)

Mai are nevoie doar de 20 în campionat și de 30 în total pentru a intra în istoria lazială.

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:Detalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (1)
remarque  •  09 Mai 2020, 15:09

mai rar fotbalsiti ca Stefan Radu. Sa vrea si sa poata juca atatea meciuri la aceeasi echipa. Si inca intr-un campionat ca cel al Italiei. Asta spune multe despre caracterul si despre stabilitatea si echillibrul lui mental si emotional. Bravo Radu!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1