INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Erling Haaland, monitorizat non-stop de Manchester City » Pep Guardiola a trimis o persoană din staff-ul „cetățenilor” în cantonamentul Norvegiei

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2022 16:30 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 16:43

Manchester City vrea ca Erling Haaland (22 de ani) să dea randamentul necesar și după revenirea de la naționala. Cetățenii au studiat condiția fizică a vârfului venit de la Dortmund și au trimis în cantonamentul naționalei Norvegiei un membru al staff-ului medical care să se ocupe de programul de pregătire a lui Haaland. 

Pep Guardiola i-a dat ordin preparatorului fizic Mario Pafundi să plece în Norvegia pentru a se ocupa de programul fizic al lui Haaland din perioada pauzei competiționale. Staff-ul medical i-a monitorizat condiția fizică vârfului în perioada în care se afla la Dortmund și vrea ca atacantul să nu sufere vreo accidentare, potrivit Daily Mail.

Dennis Man, în vizorul a două echipe din serie A » Pentru ce sumă este dispusă Parma să se despartă de român
Parma
Dennis Man, în vizorul a două echipe din serie A » Pentru ce sumă este dispusă Parma să se despartă de român

Erling Haaland: „Visul meu este să ating mingea de 5 ori și să dau 5 goluri” 

Într-un interviu de la finalul meciului de UCL, câștigat de Manchester City cu 2-1 în fața celor de la Dortmund, Haaland a mărturisit care este visul său.

„Pentru mine este ușor să fiu concentrat pe ceea ce fac. Oamenii pot să spună că nu ating mingea de foarte multe ori și nu particip la joc. Dar nu-mi pasă pentru că știu ce am de făcut. Visul meu este să ating mingea de 5 ori și să dau 5 goluri“, a precizat Erling Haaland în cadrul interviului.

14goluri are Haaland pentru Manchester City în 10 meciuri în toate competițiile.

Alimentul secret din dieta lui Erling Haaland

Manchester City TV i-a făcut o vizită acasă lui Haaland. Jurnalistul clubului a observat în bucătărie o inimă înghețată într-o pungă de plastic. 

„Tu nu mănânci așa ceva”, a spus Haaland. „Ce e asta, inimă?”, a fost întrebarea curioasă a jurnalistului. „Da, e inimă. Și acela e ficat”, a răspuns Haaland, în timp ce reporterul lua în mână o pungă cu un ficat.

Citește și alte știri:

Număr uriaș de eliminări în primele 8 etape din Ligue 1: diferență izbitoare față de Premier League!

Un celebru patron din Serie A anunță că se va implica total la echipă: „Voi interveni în mod direct în deciziile tactice exact cum făceam la AC Milan”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează