INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Un celebru patron din Serie A anunță că se va implica total la echipă: „Voi interveni în mod direct în deciziile tactice exact cum făceam la AC Milan”

Silvio Berlusconi (85 de ani), celebrul patronul miliardar al celor de la Monza, a dezvăluit că se implică în deciziile tactice ale echpei sale
Foto: Imago
Silvio Berlusconi (85 de ani), celebrul patronul miliardar al celor de la Monza, a dezvăluit că se implică în deciziile tactice ale echpei sale Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2022 13:10 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 14:04

Silvio Berlusconi (85 de ani), celebrul patronul miliardar al lui Monza, a dezvăluit că se implică în deciziile tactice ale echipei sale, aflată la primul sezon în Serie A după 110 ani.

Monza a învins-o acasă etapa aceasta pe Juventus, scor 1-0, iar Berlusconi a exultat de fericire. Fostul prim ministru al Italiei a anunțat însă că se va implica în deciziile tactice de la echipă, așa cum a făcut în perioada în care era conducătorul celor de la AC Milan.  

Toți pentru el, el pentru nimeni » Statistica incredibilă a trioului Messi-Neymar-Mbappe: ZERO pe linie!
FRANȚA
Toți pentru el, el pentru nimeni » Statistica incredibilă a trioului Messi-Neymar-Mbappe: ZERO pe linie!

„Am adus-o pe Monza în Serie A pentru prima dată în istoria de 110 ani, iar acest lucru îmi oferă o bucurie mai mare decât atunci când am câștigat Liga Campionilor cu Milan. Voi interveni în mod direct în deciziile tactice luate la Monza, la fel cum am făcut-o cu toți antrenorii de la AC Milan. 

Palladino este un antrenor pe care îl cunosc foarte bine din perioada petrecută de Monza în ligile inferioare și, împreună cu Adriano Galliani, am decis să punem echipa în mâinile lui pentru că merită din plin”, a declarat Berlusconi potrivit Football-italia.

În România Gigi Becali este recunoscut pentru faptul că se implică în deciziile tactice de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a declarat în nenumărate rânduri că s-a implicat în deciderea echipei de start și în schimbările din timpul meciurilor.

Silvio Berlusconi, după Monza - Juventus 1-0

Împotriva torinezilor, Monza a reușit primul succes de la revenirea în Seria A. Berlusconi nu și-a ascu fericirea după ce și-a învins una dintre marile rivale. 

„Învingerea lui Juventus mi se pare o modalitate bună de a începe un nou drum. Întotdeauna am spus că Monza are un mare potențial pe care nu l-a exprimat parțial din cauza numeroaselor accidentări, parțial din cauza calendarului dificil din primele zile de campionat, dar și datorită unei forme de joc care în opinia mea ar putea fi îmbunătățită”, a spus Berlusconi 

VIDEO Rezumatul meciului Monza - Juventus 1-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Paul Pogba, dezvăluiri traumatizante din momentul în care a fost răpit de fratele său: „Mi-era frică, îndreptaseră armele spre mine”
FRANȚA
Paul Pogba, dezvăluiri traumatizante din momentul în care a fost răpit de fratele său: „Mi-era frică, îndreptaseră armele spre mine”
Boicotul pus la cale de Mbappe a dat roade » Federația Franceză le-a făcut pe plac jucătorilor
FRANȚA
Boicotul pus la cale de Mbappe a dat roade » Federația Franceză le-a făcut pe plac jucătorilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează