INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Toți pentru el, el pentru nimeni » Statistica incredibilă a trioului Messi-Neymar-Mbappe: ZERO pe linie!

Kylian Mbappe, Lionel Messi și Neymar jr. // foto: Guliver/gettyimages
Kylian Mbappe, Lionel Messi și Neymar jr. // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2022 10:07 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 13:07

Colaborarea Neymar - Lionel Messi - Kylian Mbappe funcționează într-un mod curios. Mbappe a fost servit decisiv de mai multe ori de ceilalți doi membri ai celebrului trio, dar el nu a oferit niciun asisst pentru aceștia.

Lionel Messi a început sezonul cu 6 goluri și 8 pase decisive în 11 meciuri. Neymar se laudă cu 11 goluri și 8 assisturi în același număr de meciuri, iar Mbappe are 10 goluri și ZERO pase decisive în 9 apariții.

Afecțiunea care l-a adus pe marele Mike Tyson în scaunul cu rotile: „Când se înrăutățește, nici măcar nu pot vorbi”
AFECȚIUNE
Afecțiunea care l-a adus pe marele Mike Tyson în scaunul cu rotile: „Când se înrăutățește, nici măcar nu pot vorbi”

Surprinde faptul că Mbappe nu a oferit nicio pasă decisivă, având în vedere numărul de assisturi din dreptul celorlalți doi jucători de atac de la PSG.

Messi și Neymar pentru el, Mbappe pentru nimeni

Ideea că Mbappe are un stil de joc individualist este evidențiată și mai bine de comparația numărului de pase decisive dintre membrii trioului.

Până în acest punct al sezonului, Messi i-a oferit CINCI pase decisive lui Mbappe și trei lui Neymar. Brazilianul a fost extrem de generos la rândul său, cu două assisturi pentru Messi și trei pentru Mbappe.

Francezul, în schimb, are ZERO pe linie. Zero pase decisive pentru Messi, zero pentru Neymar, zero pentru orice alt jucător din lot.

Cu cele 5 pase decisive dintre ei, Neymar și Messi sunt cel mai productiv cuplu de fotbaliști din Ligue 1. Nicio altă combinație de jucători nu s-a servit decisiv de mai multe ori.

Cifrele lui Mbappe surprind cu atât mai mult cu cât sezonul trecut a oferit nu mai puțin de 26 de pase decisive, pe lângă cele 39 de goluri înscrise.

VIDEO Tensiuni între vedetele lui PSG » Ce s-a întâmplat la meciul dintre PSG și Montpellier între Messi, Neymar și Mbappe

În timpul meciului cu Montpellier, câștigat de PSG cu 5-2. La un contraatac al formației lui Christophe Galtier, Vitinha a ales să-i paseze în dreapta lui Leo Messi și nu lui Mbappe în stânga. 

Francezul s-a enervat, a gesticulat nervos și s-a oprit din alergare, refuzând să ia parte la restul acțiunii, finalizate cu o ocazie importantă a lui PSG.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Boicotul pus la cale de Mbappe a dat roade » Federația Franceză le-a făcut pe plac jucătorilor

Continuă calvarul pentru Florin Andone » Atacantul s-a accidentat din nou, la debutul pentru noua echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Septembrie 2022, 15:17

Faptul că n-are assist-uri nu înseamnă automat că are un joc individualist. Mbappe are un excelent joc de mișcare, creează multe culoare( l-am văzut de atâtea ori lăsând mingea să treacă, atunci când își simțea un coechipier mai bine plasat!). La Steaua 1986 lucrul ăsta îl făcea Pițurcă, cel care era mult contestat pentru ratările sale numeroase, deși era esențial în fluiditatea ofensivei steliste prin jocul său inteligent.

rav410wrc
rav410wrc  •  20 Septembrie 2022, 14:48

Kylian Mbappe est le meilleur joueur de Football du Monde !!

maradona79
maradona79  •  20 Septembrie 2022, 13:19

Ines Rau e de vina

Vezi toate comentariile (3)
Comentează