INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

„Regii” Hagi și Popescu au fost azi la cantonamentul lui Galatasaray! Ce gest a facut Arda Turan

„Regii” Hagi și Popescu au fost azi la cantonamentul lui Galatasaray! Ce gest a făcut Arda Turan (foto: twitter/Galatasaray) +3   FOTO
„Regii” Hagi și Popescu au fost azi la cantonamentul lui Galatasaray! Ce gest a făcut Arda Turan (foto: twitter/Galatasaray)

Articol de - Publicat duminica, 04 iulie 2021 15:44 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 18:10

Gică Hagi și Gică Popescu, foștii jucători ai lui Galatasaray, au fost azi la cantonamentul de la Florya, au văzut jocul-școală alături de antrenorul Fatih Terim, iar Arda l-a îmbrățișat pe „Rege” și s-a înclinat în fața lui.

Oricând se întorc Hagi și Popescu la Galatasaray, sunt primiți ca niște eroi. Cei doi Gică, câștigători ai Cupei UEFA și Supercupei Europei în 2000 (unicele trofee continentale cucerite de echipa turcă), au fost prezenți astăzi la cantonamentul "leilor" de la Florya și toți s-au bucurat de apariția lor.

Hagi și Popescu au fost azi la cantonamentul lui Galatasaray: „Legendele noastre”

„Legendele noastre, cu un loc special în istoria clubului, au vizitat baza lui Galatasaray”, s-a scris pe pagina de Twitter a grupării din Istanbul. 

Au urmărit jocul-școală alături de Fatih Terim, actualul antrenor și cel ce stătea pe bancă și în perioada în care Hagi și Popescu evoluau la roș-galbeni.

10 trofeea cucerit Gică Hagi în 5 sezoane la Galatasaray (Gică Popescu, 7)

73 de goluria marcat Hagi în 192 de meciuri jucate pentru Galata (Popescu: 178 de partide, 9 reușite)

Gică Hagi l-a promovat la seniorii lui Galatasaray pe Arda Turan

Când Arda Turan l-a văzut pe Hagi, s-a înclinat în fața lui. Și l-a îmbrățișat ca pe un tată. Arda, 34 de ani, acum vicecăpitanul echipei, a fost promovat la seniorii Galatei chiar de Gică, la 18 ani, în sezonul 2004-2005.

2este numărul mandatelor lui Hagi ca antrenor al "leilor" (2004-2005 și 2010-2011); a cucerit Cupa Turciei, în 2005

Hagi a evoluat între 1996 și 2001 pentru „roș-galbeni”, a marcat 73 de goluri în 192 de meciuri și a cucerit zece trofee: patru campionate în Turcia, douş Cupe și două Supercupe, Cupa UEFA și Supercupa Europei.

„Regii” Hagi și Popescu au fost azi la cantonamentul lui Galatasaray! Ce gest a facut Arda Turan
Viitorul și Farul Constanța au fuzionat: Gică Hagi va fi antrenor (foto: Cristi Preda/GSP)

„Cine a fost mai bun: Hagi pentru Galata sau Alex pentru Fener?”

În urmă cu 3 luni, FIFA a lansat un sondaj pe Twitter între Gică Hagi (56 de ani) și Alex de Souza (43), cele două foste staruri de la Galatasaray și Fenerbahce. După peste 600.000 de voturi, „Regele” a fost învins de brazilian.

Suporterii lui Fenerbahce au un nou motiv de mândrie față de rivalii din oraș. Brazilianul Alex de Sousa a câștigat sondajul FIFA, în care a fost pus față în față cu Gică Hagi, idol la Galata. Alex a primit 55,9% dintre cele 604.305 voturi, ceea ce înseamnă că Hagi a fost votat de 266.498 persoane.

În mod cert, rezultatul i-a nemulțumit pe admiratorii lui Galatasaray. Într-un comentariu, un fan a apostrofat realizatorul sondajului: „Ești departe de fotbal dacă îl compari pe Hagi cu Alex. Vrei să îl compari pe Hagi cu Alex? Poate pe Ianis Hagi”. Comentariul a strâns peste 9.500 de aprecieri.

VIDEO Gică Hagi, despre jucătorii care l-au fermecat

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Patrick Vieira se întoarce în fotbal » Fostul mare jucător va antrena în Anglia

Danemarca se revoltă înainte de semifinala cu Anglia! Mesajul selecționerului Hjulmand pentru Boris Johnson

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
kuba
kuba  •  05 Iulie 2021, 08:31

Se caut un loc pentru Eanis.

dodo001
dodo001  •  05 Iulie 2021, 07:59

Cantonamentul lui Galata? Probabil vor sa împrumute jucători dacă se poate gratis pe care Galata nu-i folosește. Inteligent

aberescu
aberescu  •  05 Iulie 2021, 02:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează