INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Hagi pus în faţa unei situaţii delicate » Mircea Sandu: "Trebuie să renunţe"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 ianuarie 2014 21:41

Gică Hagi face parte din echipa lui Gică Popescu pentru conducerea Federaţiei Române de Fotbal.

"Baciul" are mari şanse de a cîştiga aceste alegeri, însă pentru ca Hagi să fie compatibil cu postul pe care ar urma să-l ocupe, trebuie să renunţe în a mai reprezenta Viitorul Constanţa şi Academia Hagi.

"Nici Gică Popescu şi nici Gică Hagi nu trebuie să aibă nici o implicare şi nici o legătură cu fotbalul românesc pentru a putea fi compatibili cu funcţii oficiale în cadrul Federaţiei", a spus Sandu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
sfgp
sfgp  •  10 Ianuarie 2014, 21:41

urat din partea romanilor sa vb asa de hagi.a fost, este si va ramane un simbol al sportului romanesc

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Ianuarie 2014, 11:51

Foarte sugestiva poza ...Hagi cu mana intinsa ...Hagi un mare antrenor ...

florinch
florinch  •  10 Ianuarie 2014, 09:58

Amandoi sunt incompatibili. Gica Popescu este condamnat (cu suspendare) de catre o instanta judecatoreasca, cu mari sanse sa fie condamnat definitiv, deci un infractor, iar Georghe Hagi este patronul "Academiei de fotbal Gheorghe Hagi" si al echipei Viitorul Constanta. Cum crede cineva ca Hagi, chiar daca va da altcuiva aceste afaceri (formal), se va putea tine departe de "manariile" pe care le-a facut pana acum cu Viitorul (blaturi pe fata pentru mentinerea echipei in prima Liga). Asa vrem noi sa insanatosim fotbalul romanesc, cu un infractor dovedit pentru spalare de bani ( bani din fotbal, nu din alta parte) si un blatist? Ca jucatori au fost MAGNIFICI, ca oameni sunt

Vezi toate comentariile (9)
Comentează