INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

HAOS în Franța! 4 partide au fost AMÂNATE din cauza violențelor » Sunt vizate partidele și partidele lui PSG, Marseille și Lyon

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 18:47

Revolta vestelor galbene din Franța dă peste cap și programul din Ligue 1. Patru partide programate în week-end au fost amânate.

UPDATE

Monaco - Nice și derby-ul de tradiție dintre St. Etienne și Marseille au fost amânate și ele.

Știrea inițială

Duelul dintre campioana PSG și a doua clasată din Franța, Montpellier, nu se va mai disputa sâmbătă. Guvernul a hotărât că nu există suficiente forțe de ordine pentru a asigura desfășurarea în condiții de siguranță a partidei.

Presa din Franța anunță că nici duelul dintre Toulouse și Lyon nu va mai avea loc duminică. Dacă situația va degenera, Federația Franceză ia în calcul amânarea întregii etape.

  • Context: Mii de persoane protestează violent pe străzile Franței. Cea mai important contingent al "vestelor galbene" se află în capitala Paris. Oamenii protestează împortiva creșterii prețurilor la combustibili și a inflației într-o continuă creștere. 

Vezi și: 

VIDEO+FOTO Derapaj pe scena de la Paris » Cel mai controversat moment de la gala Balonului de Aur: inclusiv Mbappe a rămas mască!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Decembrie 2018, 18:45

credeam ca protesteaza contra neamurilor lui vaalahul ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează