INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Haos la o echipă din Bundesliga! Al doilea antrenor concediat după două etape în Germania

Achim Beierlorzer, Mainz, foto: Guliver/gettyimages
Achim Beierlorzer, Mainz, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2020 10:08 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 11:06

BUNDESLIGA. Achim Beierlorzer a fost dat afară de la Mainz. după două eșecuri din acest sezon. Foștii colegi ai lui Maxim s-au solidarizat cu Adam Szalai, trimis disciplinar la echipa a doua. 

E haos la fosta echipă a lui Maxim, fără punct după primele două etape. Eșecul (1-4) de pe teren propriu cu VfB Stuttgart a fost urmat de greva jucătorilor, care au provocat demiterea antrenorului! Aceștia s-au revoltat împotriva lui Achim Beierlorzer, după trimiterea lui Adam Szalai la echipa a doua și interdicția de a se mai pregăti cu profesioniștii aplicată posibilului adversar al României în finala play-off-ului pentru Euro 2020. 

Managerul Rouven Schröder nu a avut de ales și l-a pus pe asistentul Jan-Moritz Lichte până va găsi o soluție, Ante Covici (ex-Hertha) fiind favorit la numire.

Szalai vrea salariul pe martie 

Oficial, Szalai a fost sancționat pe motive sportive, deși nu jucase în acest sezon decât în meciul din Cupa Germaniei cu Havelse, reușind un gol din postura de rezervă. Tabloidul Bild a aflat însă cauza reală din spatele scandalului. Adam ceruse plata salariului restant din martie, luna în care fotbalul s-a oprit din pricina pandemiei. A și dat clubul în judecată la Curtea din Mainz și cazul se discută pe 9 octombrie! Ungurul are contract până în 2021 și probabil că va rămâne la Mainz II.

  • Adam Szalai, 32 de ani, a venit în 2019 de la Hoffenheim, și a jucat în ambele partide ale Ungariei din Liga Națiunilor 2020. 

2 antrenoriși-au pierdut postul după primele două etape, David Wagner (Schalke) fiind primul, duminică. Premieră în istoria Bundesligii

Citește și alte știri din Bundesliga:

Tensiune la Bayern Munchen: Robert Lewandowski și-a lovit un coleg! Ce s-a întâmplat după

Scandal în Germania: a pierdut Flick intenționat?! Bănuieli nemaiauzite la Bayern

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează