INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Scandal în Germania: a pierdut Flick intenționat?! Bănuieli nemaiauzite la Bayern

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2020 11:37 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 11:47

Bild insinuează că, la Hoffenheim (1-4), antrenorul lui Bayern, Hansi Flick, n-ar fi utilizat cel mai bun ”11” ca să forțeze conducerea să-i aducă întăriri. 

Până la 57 de meciuri în 254 de zile trebuie ar trebui să dispute Bayern ca să-și apere „tripla" cucerită în 2019-2020. „E cel mai dur program din istoria Bundesligii", atenționează tabloidul Bild, care lansează o teorie de-a dreptul șocantă.

Duminică, la Hoffenheim, antrenorul Hans-Dieter Flick ar fi favorizat acel rezultat dezastruos, 1-4, menajându-i multă vreme pe Lewandowski și pe Goretzka, doi ași ai fitness-ului, pentru a-i convinge astfel pe conducători că este mare nevoie de forțe proaspete. 

După plecările lui Coutinho, Thiago și Persici, Bayern stă în acest moment în doar 14 jucători de top: Neuer, Pavard, Alaba, Boateng, Süle, Davies, Goretzka, Kimmich, Müller, Gnabry, Sané, Coman, Lewandowski și Hernandez. Prea puțini, consideră Bild, pentru a duce greul unui sezon care se anunță infernal. Flick cere întăriri de mai multă vreme, însă șefii săi s-au cam făcut că plouă până acum. Cu excepția lui Leroy Sané, ce vine după aproape un an de inactivitate, n-au bifat nicio altă achiziție care să merite o atenție deosebită.

4 trofeea câștigat Bayern în vară: Bundesliga, Cupa Germaniei, Liga și Supercupa Europei

Lui Niko Kovac i-a ieșit 

Bild a dat exemplul lui Niko Kovac, predecesorul lui Flick, care la Supercupa cu Dortmund, de anul trecut, l-a pus pe Sanches, un mijlocaș ofensiv, fundaș stânga. Munchenezii au pierdut cu 2-0, iar conducerea i-a transferat imediat pe Coutinho (Barcelona) și Perisici (Inter).

Citește și alte știri din Bundesliga:

Gest impresionant în Bundesliga: Hertha Berlin a purtat pe tricou numele unei fetițe bolnave de leucemie!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
143731175974645
Gelu Cristean  •  28 Septembrie 2020, 14:21

finalul e apoteotic, pune un mijlocas fundas stanga, ca nu avea altul dar i-au adus pe Couthinio si Perisici, alti doi mijlocasi. Bai, voi ganditi cand scrieti? :))))) lasati freaq bildul ca sunt la fel de praf si aia ca voi, can can, tabloid, ambalaj de peste

bazinga
bazinga  •  28 Septembrie 2020, 14:12

Nu este imposibil !

flo388
flo388  •  28 Septembrie 2020, 13:52

E bine ca au castigat supercupa europei in vară.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează