INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC KOLN - BAYERN 0-1

Harry Kane, alt record! Thomas Tuchel, ciudat: „N-am avut idei luminoase”

Thomas Tuchel/ foto Imago Images
Thomas Tuchel/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 08:48 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 10:33

Harry Kane a marcat al 18-lea său gol pentru Bayern, la 1-0 cu FC Koln, cifră record după 12 etape. Iar antrenorul Thomas Tuchel a dat explicații ciudate pentru faptul că, deși echipa a „picat” după pauză, el n-a făcut nici măcar o schimbare!

Din victoria lui Bayern de la Koln, scor 1-0, suporterii au rămas doar cu noul record al lui Harry Kane. Autorul golului victoriei, în minutul 20, internaționalul englez a devenit primul jucător din istoria Bundesligii cu 18 reușite în primele 12 etape ale campionatului.

Antrenorul cu cea mai mare ascensiune din fotbal și-a decis viitorul. O putere a fotbalului îl așteaptă!
OFERTĂ
Antrenorul cu cea mai mare ascensiune din fotbal și-a decis viitorul. O putere a fotbalului îl așteaptă!

Atacantul pentru care Bayern i-a plătit 95 de milioane de euro lui Tottenham, în vară, l-a depășit astfel pe legendarul Gerd Muller. Acesta reușise 17 goluri în primele 12 runde.

Ultimul meci fără schimbări, în 2010, pe vremea lui Van Gaal

După pauză, Bayern a „căzut”. Explicabil, în condițiile în care a avut 17 jucători plecați la echipele naționale. Și cu toate astea, antrenorul Thomas Tuchel nu a efectuat nici măcar o schimbare! 

Cu o asemenea situație, campioana Germaniei nu se mai întâlnise din 11 decembrie 2010, de pe vremea antrenorului Louis van Gaal. Atunci, la un 3-0 cu FC St. Pauli, tehnicianul olandez a mers și el, cap-coadă, pe mâna celor titularizați.

Thomas Tuchel: „Rezervelor le-am spus că-mi pare rău”

Și mai ciudate au fost explicațiile oferite de Tuchel la final. ”Am fost foarte buni și am controlat jocul complet. M-am tot gândit cum l-am putea aduce pe Thomas Muller pe teren. Eventual să le acord câteva minute lui Mathys Tel și Rapha Guerreiro. M-am chinuit un pic astăzi, n-am avut idei luminoase.”, a comentat tehnicianul german.

Rezervelor „le-am spus că îmi pare rău, nu se întâmplă în mod normal. Toată lumea ar trebui să păstreze spiritul. Nu ar trebui să mi-o ia în nume de rău”. Muller, 34 de ani, este în negocieri cu clubul pentru prelungirea contractului, scadent în vară, dar are și o ofertă de la Manchester United.

Mai puteți citi:

Horațiu Moldovan, ofertă de la o campioană care tocmai și-a vândut portarul » Ar evolua în grupele cupelor europene

Ce l-a șocat pe Bergodi la Paul Gascoigne, pe vremea când împărțeau vestiarul lui Lazio: „Bodyguardul lui a rezistat doar o lună!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează