FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Horațiu Moldovan, ofertă de la o campioană care tocmai și-a vândut portarul » Ar evolua în grupele cupelor europene

Horațiu Moldovan (25 de ani), portarul titular al Rapidului și al naționalei României, ar fi dorit cu insistență de Dinamo Zagreb, campioana Croației.  / FOTO: Imago
Horațiu Moldovan (25 de ani), portarul titular al Rapidului și al naționalei României, ar fi dorit cu insistență de Dinamo Zagreb, campioana Croației. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 17:47 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 19:06

Horațiu Moldovan (25 de ani), portarul titular al Rapidului și al naționalei României, ar fi dorit cu insistență de Dinamo Zagreb, campioana Croației. 

Recomandat de evoluțiile de la Rapid, din precedentul sezon, portarul Horațiu Moldovan  a profitat din plin de problemele pe care le-au avut Florin Niță și Ionuț Radu la echipele de club, a prins poarta naționalei în iunie și nu i-a mai dat drumul până la sfârșitul acestor preliminarii.

A dezvăluit suma » Câți bani a băgat Dan Șucu la Rapid
RAPID
A dezvăluit suma » Câți bani a băgat Dan Șucu la Rapid

Horațiu Moldovan poate pleca de la Rapid, are o clauză minusculă

Rapid își poate pierde „bijuteria” pe o sumă ridicolă. Portarul are o clauză de reziliere de doar 800.000 de euro, iar pe fir ar fi intrat un club important al Europei. 

Dinamo Zagreb l-ar fi umărit în preliminariile EURO 2024 și ar fi pregătită să plătească suma de transfer și să îi ofere un salariu de 500.000 de euro anual, potrivit Antena Sport.

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a recunoscut că se teme de o posibilă plecare a lui Horațiu Moldovan: „Există discuţii, există interes din partea multor cluburi, a multor agenţi, sunt telefoane, dar nu există ofertă pentru că nu suntem în perioada de mercato. Eu nu îmi doresc să plece în această iarnă”.

Dinamo Zagreb, rampa ideală de lansare

Dinamo Zagreb, cea mai titrată formație din Croația, cu 24 de titluri de campioană, este o prezență constantă în grupele cupelor europene.

Dinamo și-a vândut portarul titular, pe Dominik Livakovic, la Fenerbahce, pentru 6,65 milioane de euro.

În acest moment, titularul dintre buturi este Ivan Nevistic (25 de ani), cotat la doar un milion de euro.

În acest sezon, Dinamo Zagreb evoluează în Conference League. Ocupă ultima poziția în grupa C, cu 3 puncte obținute în primele 4 runde.

Horațiu Moldovan a închis poarta senzaţional de când apără la echipa naţională. A avut două intervenţii formidabile (n.r. - cu Elveția). Gândeşte-te că el nu era la tineret la generaţia lui! La grupa lui de vârstă, la turneul final din Ungaria a apărat Andrei Vlad, care se bătea cu Aioani pentru titularizare. A fost la Sepsi, CFR, dar au renunţat la el. Acum este la Rapid şi este titularul echipei naţionale şi în Top 3 cei mai buni oameni la fiecare meci. A scos şi ce nu era de scos
- MM Stoica la Orangesport

2.000.000 de euroeste cota lui Horațiu Moldovan, potrivit Transfermarkt

VIDEO. Silviu Lung explică transformarea lui Horațiu Moldovan: „Valoarea unui portar se vede în meciurile decisive”

Citește și alte știri din Superligă:

A dezvăluit suma » Câți bani a băgat Dan Șucu la Rapid
RAPID
A dezvăluit suma » Câți bani a băgat Dan Șucu la Rapid
„Dacă rezolvă problema asta, Dinamo nu pierde cu FCSB!” » Ioan Andone îi dă un sfat esențial lui Ovidiu Burcă, înainte de Derby de România
DINAMO - FCSB
„Dacă rezolvă problema asta, Dinamo nu pierde cu FCSB!” » Ioan Andone îi dă un sfat esențial lui Ovidiu Burcă, înainte de Derby de România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  27 Noiembrie 2023, 08:30

Alte echipe pun pret pe salariul jucatorului , nu pe banii de transfer ! Nu mai primeste banii astia nici daca ia Campionatul European cu Romania !

Polizache70
Polizache70  •  25 Noiembrie 2023, 20:41

Rapid va pierde puncte fara el, cu toate ca a mai gafat.Insa nu cred ca la Dinamo Zagreb ii.va fi.bine, ar trebui sa ramana pana la final, sa faca un Euto bun si vor apare oferte mai bune.

Kuba.nr1
Kuba.nr1  •  25 Noiembrie 2023, 11:31
Postat de supereduardo10 pe 24 Noiembrie 2023, 21:58

Fara el Rapid nu ia campionatul, numai habarnistii spun ca are noroc. Moldovan apara exceptional de 3 ani pe cand Rapid juca in b. Eu i-am urmarit toate meciurile, cu exceptia a 5-6 meciuri cand a gresit in rest a salvat Rapidul de 3-4 goluri pe meci. Prin urmar ar fi o mare greseala sa plece in Croatia.

Numai anul trecut a gresit 5 ori si numai din cauza lui a pierdut Rapid cel putin 15puncte,sper ca pleacacat mai repede

Vezi toate comentariile (16)
Comentează