INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Mutarea verii e tot mai aproape de realizare! Harry Kane nu s-a prezentat la reunirea lui Tottenham

Harry Kane (28 de ani) nu s-a prezentat la reunirea lui Tottenham de luni. Atacantul ar forța o mutare la Manchester City.
Harry Kane (28 de ani) nu s-a prezentat la reunirea lui Tottenham de luni. Atacantul ar forța o mutare la Manchester City.

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 18:27 / Actualizat luni, 02 august 2021 18:42

Harry Kane (28 de ani) nu s-a prezentat la reunirea lui Tottenham de azi. Atacantul ar forța o mutare la Manchester City.

Devine tot mai clar că Harry Kane nu va continua la Tottenham. Atacantul naționalei Angliei și-a prelungit vacanța fără să îi anunțe pe cei din club. Nu s-a prezentat la reunirea de azi, unde ar fi trebuit să efectueze mai multe teste fizice și medicale.

Harry Kane vrea la Manchester City

Harry Kane le-ar fi transmis deja șefilor lui Tottenham că nu vrea să mai rămână în Nordul Londrei, informează Sky Sports. Golgeterul sezonului trecut din Premier League vrea să se lupte pentru trofee, iar formația antrenată de Pep Guardiola ar fi varianta ideală.

Manchester City a înaintat deja o ofertă de 100 de milioane de lire, dar Daniel Levy nu a fost convins cu această sumă. Șeful lui Spurs înțelege frustrarea lui Kane, dar speră să obțină o sumă mai mare. 

Kane, al doilea cel mai scump transfer din istorie

Tottenham ar vrea să obțină 187 de milioane de euro în schimbul lui Kane. Vârful ar deveni al doilea cel mai scump transfer din istorie, după Neymar, cumpărat de PSG de la Barcelona cu 222 de milioane de euro. Și salariul ar fi unul impresionant, 24,3 milioane de euro anual.

VIDEO Toate golurile marcate de Harry Kane în sezonul 2020/2021

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Fatih Terim, declarații de ultimă oră: „Moruțan la Galata? Imposibil pe banii ăștia!”

OFICIAL În sfârșit! A semnat Hamidou Keyta, fostul golgeter-problemă de la Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează