INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Fără Harry Kane cu Borussia Dortmund și Arsenal? Englezii l-au trimis înapoi la Munchen

Harry Kane intră în coliziune cu bara, în meciul lui Bayern de la Darmstadt / Foto: Imago
Harry Kane intră în coliziune cu bara, în meciul lui Bayern de la Darmstadt / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2024 12:26 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 13:04

Selecționerul Angliei, Gareth Southgate, a confirmat că Harry Kane nu va putea juca nici în amicalul cu Belgia. Golgheterul lui Bayern are mari probleme cu glezna stângă.

Medicii lui Bayern sunt în alarmă maximă! Motivul? Accidentarea lui Harry Kane. Golgheterul echipei s-a lovit la glezna stângă, sâmbăta trecută, la 5-2 cu Darmstadt, iar recuperarea lui se anunță o adevărată provocare.

Edward Iordănescu ia în calcul să schimbe masiv echipa de start » Cum poate arăta România în amicalul contra Columbiei
ROMÂNIA - COLUMBIA
Edward Iordănescu ia în calcul să schimbe masiv echipa de start » Cum poate arăta România în amicalul contra Columbiei

Harry Kane a mai avut probleme la glezna stângă

Convocat de Gareth Southgate pentru amicalele cu Brazilia (0-1), de sâmbătă, și cu Belgia, de marți, internaționalul englez s-a prezentat la echipa națională.

Însă stafful medical n-a făcut decât să ia act de gravitatea leziunii și să-i transmită selecționerului că nu-l va avea la dispoziție în niciuna dintre cele două partide.

Drept urmare, Southgate a decis să-l trimită înapoi, la Munchen, unde Kane va fi supus unui program intens de recuperare. Tabloidul Bild a dezvăluit că atacantul a mai avut probleme la glezna respectivă și că la Londra ar fi fost inclusiv la un specialist care l-a tratat și în trecut.

Gareth Southgate: „A fost un experiment important să jucăm fără Harry Kane”

Anglia a acuzat din plin absența căpitanului, în amicalul cu Brazilia (0-1). Iar Southgate a punctat, după meci, la conferința de presă: „A fost un experiment important să jucăm fără Harry. Trebuie să știm cum stăm și ce ar trebui să facem atunci când el absentează la un meci important”.

O situație pe care e posibil s-o experimenteze și Bayern în săptămânile următoare, dacă nu va reuși să-l pună pe picioare la timp. Sâmbătă are „Der Klassiker”, cu Borussia Dortmund, iar pe 9 aprilie joacă prima manșă a „sfertului” din Liga Campionilor, contra lui Arsenal.

„Absența celui mai important marcator, 31 de goluri în 26 de apariții în campionat, ar fi o noutate amară pentru campioana Germaniei. De la transferul de 100 de milioane de euro de la Tottenham, Kane n-a pierdut niciun meci oficial al echipei. Până în prezent, el a bifat 98 la sută din toate minutele posibile în Bundesliga”, notează Bild.

VIDEO. Antrenați de Marius Sava, juniorii U13 ai Craiovei au bătut Bayern Munchen!

Ați mai putea citi:

Bild face un anunț îngrijorător: „Teroriștii vor lovi și la Euro!”

A provocat stupoare în Anglia, Sterling e furios! Comentarii frapante: „Bine că le-a ieșit cu fotbalul, altfel ar fi fost la închisoare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează