INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  GERMANIA

Bild face un anunț îngrijorător: „Teroriștii vor lovi și la Euro!”

Autoritățile germane se pregătesc pentru ce-i mai rău / Foto: Imago
Autoritățile germane se pregătesc pentru ce-i mai rău / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2024 11:22 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 12:19

Reprezentativa României este calificată la turneul final ce va fi găzduit de Germania în perioada 14 iunie - 14 iulie.

Recentul atentat terorist de la Moscova, soldat cu cel puțin 133 de morți, a trecut serviciile secrete occidentale în alertă maximă. Mai ales în Germania și în Franța, care la vară vor găzdui cele mai importante evenimente sportive ale anului: Euro 2024, respectiv Jocurile Olimpice, la Paris.

Șumudică, despre momentul în care l-a înjurat pe Mircea Lucescu: „M-a așteptat când m-am dus să iau farfuria și mi-a zis...”
RAPID
Șumudică, despre momentul în care l-a înjurat pe Mircea Lucescu: „M-a așteptat când m-am dus să iau farfuria și mi-a zis...”

Serviciile secrete germane se așteaptă la atentate teroriste în timpul Euro 2024

Potrivit tabloidului Bild, serviciile secrete germane se așteaptă ca luptătorii ISIS, care și-au asumat atacul declanșat în timpul concertului de la sala Crocus, să declanșeze atentate și în Germania, în perioada turneului final (14 iunie - 14 iulie).

„Pentru islamiști, Euro și Olimpiada sunt, logic, niște ținte importante. Aceste două competiții vor fi urmărite în toată lumea, exact ceea ce caută ei”, a comentat un reprezentant al departamentului antitero german pentru publicația amintită.

Peste 50 de teroriști din Tadjikistan se află acum pe teritoriul Germaniei

Acesta a dezvăluit că „teroriștii din Tadjikistan au o rețea foarte bine organizată în vestul Europei, ce înglobează peste 100 de membri. Numai în Germania trăiesc peste 50, majoritatea în landul Nordrhein-Westfalen”.

De asemenea, scrie Bild, „răufăcătorii se folosesc foarte mult de conflictul din Ucraina. Călătoresc în vest cu acte false, iar când sunt chestionați de autorități susțin că au fugit de război, că au fost torturați și vânați”.

Marele pericol: drone dotate cu exploziv

Cotidianul german mai dezvăluie că și serviciile secrete americane au tras un semnal de alarmă. Colegilor germani le-ar fi fost remise rapoarte despre cel puțin 12 operațiuni pe care teroriștii le plănuiesc în Europa. Trei dintre acestea ar urma să aibă loc în Germania.

Iar cel mai mare pericol va veni din aer. Este vorba despre drone dotate cu exploziv, ce se pot cumpăra inclusiv de pe internet. Prețul: sub 1.000 de euro bucata. Instrucțiuni de utilizare? Pe TikTok.

La Euro 2024, reprezentativa României este în grupa E și va juca la Munchen, cu Ucraina sau Islanda, la Koln, contra Belgiei, și la Frankfurt, împotriva Slovaciei.

VIDEO. Ambasadorul Germaniei, Dr. Peer Gebauer, în vizită la baza lui Hagi » Ce șanse îi dă României la EURO 2024?

Mai puteți citi:

Marcel Răducanu: „N-aș vrea să fiu în pielea lui Edi Iordănescu. Totul e la întâmplare” + „E pe val în Superliga, dar când vine la națională e foarte discret”

Sven-Goran Eriksson, în lacrimi pe Anfield » Momente emoționante la meciul legendelor dintre Liverpool și Ajax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  25 Martie 2024, 14:25

Cum adica? In spatele teroristilor nu e Ucraina? Adicatelea marele Vladimir Putin minte? Mai Bild, cred ca ti-ai pus in carca cu cine nu trebuie...

Dobermannul
Dobermannul  •  24 Martie 2024, 14:32
Postat de vulturulbecali pe 24 Martie 2024, 12:47

Stați liniștiți că nu lovesc ei când vă așteptați voi. De ce credeți că fraierul de Putin a încasat-o în plin? Pentru că s-a relaxat prea mult imediat după "alegeri"

Ca nu a tinut cont de avertismentele CIA. De, Putin a zis ca "toti sunt o apa si un pamant" si a zis ca imperialistii il santajeaza.

Dobermannul
Dobermannul  •  24 Martie 2024, 14:19
Postat de Ubi_Mortus pe 24 Martie 2024, 13:33

Nu, baiatu' lu' tata, zic ca toti sunt o apa si un pamant.

Esti foc de istet pustiulica.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează