INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

video Harry Kane scrie istorie la Bayern, dar e ținut la respect de revelaţia din Bundesliga + O accidentare îl scoate câteva săptămâni din circuit

Harry Kane scrie istorie la Bayern. Foto: Instagram
Harry Kane scrie istorie la Bayern. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 16:33 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 16:33

Cu 14 reușite în primele 8 etape, Serhou Guirassy (27 de ani, Stuttgart) îl ține la o distanță apreciabilă pe Harry Kane (30 de ani), 9 goluri în primele 8 runde, record la Bayern. Atacantul din Guinea s-a accidentat însă în meciul de la Berlin, cu Union, și va lipsi sigur două etape.

Harry Kane e pe val la Bayern. Sâmbătă, la 3-1 cu Mainz, internaționalul englez a înscris un gol și a ajuns la 9 reușite în primele 8 etape din Bundesliga. Niciun alt jucător n-a mai reușit așa ceva în istoria campioanei Germaniei!

Verdict dur după Farul - U Cluj: are ruptură musculară și va lipsi o lună!
U CLUJ - FARUL
Verdict dur după Farul - U Cluj: are ruptură musculară și va lipsi o lună!

Performanța lui Harry Kane, umbrită de Serhou Guirassy

Însă performanța căpitanului reprezentativei Albionului pălește în fața debutului senzațional de sezon pe care-l are Sehrou Guirassy, 27 de ani, la Stuttgart. 

Atacantul din Guinea a ajuns la 14 goluri în 8 etape, după cel înscris în meciul de la Berlin cu Union (3-0). O performanță pe care n-a atins-o nimeni în Bundesliga. Nici măcar atacanți de talia unui Robert Lewandowski sau Erling Haaland.

Numai că „vârful” lui VfB s-a accidentat serios la Berlin și a trebuit să fie schimbat în minutul 30, la aproape jumătate de oră după ce deschisese scorul (16). El s-a plâns de probleme la coapsa stângă, iar duminică a primit și diagnosticul: o leziune musculară care-l va scoate din circuit pentru câteva săptămâni.

Harry Kane scrie istorie la Bayern, dar e ținut la respect de revelaţia din Bundesliga + O accidentare îl scoate câteva săptămâni din circuit
Serhou Guirassy s-a accidentat serios și va lipsi câteva săptămâni. Foto: Instagram

Șansă pentru Harry Kane după accidentarea golgheterului Serhou Guirassy

Tabloidul Bild scrie că medicii încearcă să-l pună pe picioare până în data de 11 noiembrie, când VfB o întâlnește la Stuttgart pe Borussia Dortmund. Al doilea în clasamentul golgheterilor, după Guirassy, Kane are astfel două etape la dispoziție pentru a încerca dacă nu să-l ajungă din urmă măcar să se apropie de cota acestuia.

În mai, bombardierul din Guinea, pe atunci doar împrumutat de VfB de la Rennes, i-a fost propus lui Bayern de fostul internațional Lothar Matthaus. Campioana nu l-a luat în seamă, astfel că au profitat șvabii, care l-au transferat definitiv pentru numai 9 milioane de euro!

VIDEO. Harry Kane, gol în Mainz - Bayern (1-3)

Bayern putea economisi 80 de milioane de euro cu Serhou Guirassy

„La ce clauză de reziliere avea Guirassy, Bayern ar fi economisit 80 de milioane de euro din cele 100 de milioane pe care le-a cheltuit ulterior cu transferul lui Harry Kane de la Tottenham”, a remarcat tabloidul Bild nu demult.

Bild susține totuși că șanse ar mai fi pentru ca „vârful” Stuttgartului să ajungă la Munchen: „Poate că Bayern ar trebui să și-l asigure pe Guirassy, în vară, și să-l «parcheze» în continuare la Stuttgart. Altfel, concurența internațională va pune sigur mâna pe el”.

Clasamentul la ZI din Bundesliga

Citește și:

„Eroul de care nu știam că avem nevoie” » Tătărușanu, singurul care l-a impresionat pe Ibrahimovic

Fotbal în ciuda războiului! Israelienii au stabilit când vor relua campionatul

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează