INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Harry Kane, în istoria Premier League » Căpitanul lui Tottenham s-a accidentat în finalul partidei cu Everton

Harry Kane FOTO Imago
Harry Kane FOTO Imago

Articol de - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 07:34 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 08:10

Duelul dintre Everton și Tottenham s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, în runda 32 din Premier League, iar Harry Kane (27 de ani) a înscris o „dublă” și a devenit al 4-lea jucător din istoria campionatului care înscrie cel puțin 20 de goluri în 5 sezoane diferite. 

Duelul dintre Carlo Ancelotti și Jose Mourinho din Liverpool a fost plin de spectacol. Harry Kane a deschis scorul pe Goodison Park și a ajuns la 20 de reușite în acest sezon din Premier League, fiind golgeterul campionatului. După Alan Shearer, Thierry Henry și Sergio Aguero, căpitanul lui Spurs a devenit al 4-lea jucător din istoria Premier League care reușește să atingă această bornă în 5 stagiuni diferite. 

Spectacol pe Goodison Park între Everton și Tottenham

Tanguy Ndombele l-a servit excelent pe Harry Kane în minutul 27, iar atacantul a înscris cu „sânge rece” în poarta apărată de Jordan Pickford, unul dintre portarii naționalei Angliei. Spurs nu a condus pentru mult timp pe tabelă, iar Sergio Reguilon a comis un penalty patru minute mai târziu, când l-a faultat în careu pe James Rodriguez. Gylfi Sigurdsson, al doilea cel mai bun marcator din selecționata Islandei, a restabilit egalitatea de la 11 metri. 

După un un-doi de mare rafinament între Richarlison și Seamus Coleman, fundașul irlandez a centrat superb pentru Sigurdsson în careu, iar căpitanul lui Everton l-a lăsat fără replică pe Hugo Lloris. Ancelotti îl conducea pe Mourinho cu 2-1 cu 30 de minute înainte de finalul duelului dintre cei doi coloși. Însă, Harry Kane a profitat de o eroare uriașă în apărarea „caramelelor” și a înscris ultimul gol al meciului. 

Probleme pentru Jose Mourinho » Harry Kane s-a accidentat

Cu 9 zile înainte de finala Carabao Cup cu Manchester City și cu 58 de zile înainte de startul selecționatei Albionului la EURO, Harry Kane s-a accidentat după un duel aerian și a fost înlocuit în prelungirile partidei cu Dele Alli. Atacantul se află într-o formă extraordinară sub comanda lui Jose Mourinho și a înscris 62 de goluri în 62 de partide. A devenit o legendă la Spurs, dar și-ar dori să plece după Campionatul European dacă clubul nu câștigă vreun trofeu în acest sezon sau dacă ratează pentru a doua oară calificarea în grupele Ligii Campionilor. 

Este o întrebare la care vreau și eu răspunsul cât mai rapid (n.r. despre starea lui Kane), dar este prea devreme să vorbim despre asta. Înseamnă că a pățit ceva dacă a ieșit de pe teren. Suntem îngrijorați că nu l-am putea folosi miercuri (n.r. în partida cu Southampton) sau chiar în cea de duminică (n.r. cu City, din finala Carabao Cup), dar vom vedea. 

Jose Mourinho, manager Tottenham

120 de milioane de €este cota de piață a lui Harry Kane, conform Transfermarkt

21 de goluria înscris până acum căpitanul Albionului în acest sezon de Premier League, fiind golgeterul campionatului

Tottenham mai poate câștiga un singur trofeu în acest sezon

La al doilea sezon pe banca lui Tottenham, Jose Mourinho s-a calificat în prima finală alături de formația din Nordul Londrei. Pe 25 aprilie, Man. City și Spurs se vor înfrunta pe Wembley Stadium în ultimul act din Cupa Ligii. Este singurul trofeu pe care Tottenham îl mai poate câștiga în această stagiune. Până acum, „The Special One” este neînvins în ultimul act din Cupa Ligii, câștigând 3 trofee alături de Chelsea și unul cu Manchester United.

VIDEO. Primul gol înscris de Harry Kane în Premier League

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Vești surprinzătoare din Spania » Barcelona nu i-a făcut nicio ofertă lui Leo Messi pentru prelungirea contractului

Situație neobișnuită în Premier League » 6 cluburi pot obține calificarea în grupele Champions League, dar nu toate vor avea drept de joc! Ce spune regulamentul UEFA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gheghesan
gheghesan  •  17 Aprilie 2021, 12:12

Cand a marcat al doilea gol Sigursson nu mai era căpitan, pentru ca intrase Coleman

dakesis
dakesis  •  17 Aprilie 2021, 11:30

Cupa Ligii... Mare trofeu - o frectie. Mourinho este supraevaluat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează