INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Harry Redknapp și-a dat de gol jucătorii: "Au pariat toți, au acționat în grup!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 16:33

Scandalul iscat de la demisia forțată a lui Sam Allardyce din postul de selecționer al Angliei a dat naștere unei serii de investigații în presa britanică.

Jurnaliștii de la The Telegraph au stat de vorbă cu Harry Redknapp, pe care l-au surprins cu camera ascunsă vorbind despre un meci aranjat al echipei sale.

"Ne-au măcelărit încă din start. La pauză am scos un jucător și am introdus un altul, iar toți băieții se uitau la mine mirați. Nu știam că aveau un pariu pus, erau toți în aceași oală, au acționat în grup", mărturisește fostul tehnician al lui QPR.

Se pare că jurnaliștii britanici n-au reușit să afle despre ce meci este vorba, când s-a întâmplat totul și ce jucători erau implicați, însă echipa lui Redknapp a bifat o victorie lejeră în ciuda pronosticului inițial și al debutului de partidă dezastruos.

Contactat mai târziu de aceeași sursă, managerul de 69 de ani a dat-o la întors. "Ei n-au pariat pe gruparea adversă, ci pe propria lor echipă. Nu cred că a fost un pariu împărțit, cred că doar unii au avut un pariu pus pe acel joc. Eu oricum n-am nimic de-a face cu povestea, am auzit zvonuri că ar fi fost plasate câteva pariuri, dar eu nu-mi pot controla jucătorii... unde să meargă și ce să facă", s-a bâlbăit Redknapp la a doua abordare a reporterilor deghizați în agenți de la firma fictivă Far East.

2014 este anul în care Federația Engleză de Fotbal (FA) a interzis complet pariurile plasate de actuali jucători profesioniști.

sursa: news.sky.com, bbc.com,  dailymail.co.uk

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close