INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2022

Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs, delegați la meciuri din preliminariile Cupei Mondiale

Ovidiu Hațegan (jos) și Istvan Kovacs
Ovidiu Hațegan (jos) și Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 16:58 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 17:05

Două brigăzi de arbitri români, conduse de Ovidiu Hațegan (41 de ani) și Istvan Kovacs (36), au fost delegate să conducă două meciuri de luni, din preliminariile Cupei Mondiale 2022.

Ovidiu Hațegan va fi la centru în meciul dintre Croația și Slovacia de la Osijek, din grupa H, programat la 21:45. „Centralul” va fi ajutat de asistenții radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, în vreme ce Radu Petrescu va fi arbitru de rezervă. În camera VAR se vor afla italienii Marco Di Bello și Ciro Carbone. Partida va putea fi urmărită la TV pe DigiSport 3 și Look Sport.

Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs, delegați la meciuri din preliminariile pentru Cupa Mondială 

Istvan Kovacs, în schimb, va arbitra meciul de la Oslo dintre Norvegia și Muntenegru, din grupa G. Asistenți vor fi Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar arbitru de rezervă Andrei Chivulete. În camera VAR se va afla tot un cuplu de arbitri italieni, Massimiliano Irrati și Matteo Passeri, anunță frf.ro.

Meciul va avea aceeași oră de start precum Croația - Slovacia, 21:45.

Brigada de arbitri delegată la România - Armenia

Tot luni, la aceeași oră cu cele două partide menționate se va juca și România - Armenia, în Ghencea.

FIFA a delegat brigada de arbitri care va conduce meciul din Ghencea. Toți cei 6 oficiali provin din Italia, la centru fiind Daniele Orsato, arbitrul care a condus finala Ligii Campionilor din 2020, dintre PSG și Bayern Munchen.

Orsato a mai condus un singur meci al României, o înfrângere cu Suedia de la București, scor 0-2, din preliminariile pentru EURO 2020, potrivit frf.ro. El a fost la centru și la partidele unor cluburi din România, FCSB - Manchester City 0-5 (sezonul 2016/2017), Petrolul - Dinamo Zagreb 1-3 (sezonul 2015/2016) și Manchester United - CFR Cluj (sezonul 2012/2013).

Daniele Orsato va fi ajutat de assitenții Alessandro Giallatini și Giorgio Peretti, în vreme ce al patrulea oficial a fost ales Luca Pairetto. În camera VAR vor lucra Maurizio Mariani și Giacomo Paganessi.

Citește și: 

Mircea Lucescu analizează înfrângerea României de la Hamburg: „Ne lipsește ăla micu'. Dacă am fi fost mai rapizi...”

Van Gaal șochează din nou: „Nu jucăm pentru public!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close