INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Hatem Ben Arfa, conflict cu antrenorul său de la Lille la ultimul meci din Ligue 1

Hatem Ben Arfa și antrenorul său, Jocelyn Gourvennec
Foto: Imago
Hatem Ben Arfa și antrenorul său, Jocelyn Gourvennec Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2022 16:17 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2022 17:08

Hatem Ben Arfa (35 de ani), fotbalistul celor de la Lille, ar fi fost implicat într-un conflict cu antrenorul său, Jocelyn Gourvennec (50), după ultimul meci din campionat.

Potrivit L'Equipe, Ben Arfa, care a fost dorit de Rapid în toamna anului trecut, și Gourvennec au avut o discuție aprinsă la sfârșitul meciului cu Bordeaux, terminat la egalitate, scor 0-0. 

Jurnaliștii francezi dezvăluie că nemulțumirea mijlocașului a venit de la numărul mic de minute pe care Ben Arfa le-a bifat în acest sezon pentru campioana Franței. 

Chiar și în meciul cu Bordeaux, Ben Arfa a fost introdus pe teren în minutul 78 de către Gourvennec.

Jose Fonte, căpitanul celor de la Lille, s-a ferit să vorbească despre incident, însă a dezvăluit că în vestiar a fost „puțină tensiune” după meci. 

9 meciuria adunat Ben Arfa în toate competițiile pentru Lille în acest sezon, reușind o pasă de gol

Hatem Ben Arfa a fost dorit de Rapid anul trecut

În toamna anului trecut, Ben Arfa a fost dorit cu insistență de Daniel Niculae și Mihai Iosif la Rapid, iar negocierile au fost aproape să se finalizeze, însă într-un final francezul a ales oferta de la Lille. 

„Au fost discuții destul de avansate. Ni l-am fi dorit foarte mult, ar fi fost un plus pentru jocul nostru ofensiv, ar fi fost jucătorul pe care l-am fi adus pentru a crește media de spectatori la meciurile Rapidului, pentru spectacol, dar l-am fi adus în primul rând pentru calitățile sale. 

Cred că mai poate juca la un nivel înalt o perioadă destul de lungă. Am fost adversari în Ligue 1. Îmi pare rău că nu s-a concretizat acest transfer”, dezvăluia Daniel Niculae la acea vreme.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Prețuri astronomice la Doha » Să fii fan al echipei naționale la Mondialul din Qatar reprezintă un lux pe care puțini și-l vor putea permite

Mutare surpriză făcută de PSG! Nasser Al-Khelaifi a anunțat că echipa donează o sumă uriașă rivalelor din Ligue 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează