INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

ȘOCANT! Soția lui Eric Abidal, bănuită că ar fi pus la cale atacul barbar asupra jucătoarei de la PSG

Hayet și Eric Abidal / Sursă foto: Instagram +8   FOTO
Hayet și Eric Abidal / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 17:11 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 18:21

Lovitură de proporții în scandalul de la echipa feminină a lui PSG, unde jucătoarea Kheira Hamraoui (31 de ani) a fost atacată și lovită cu ranga într-o acțiune de tip mafiot. Aflată inițial pe lista suspecților, Aminata Diallo, colega lui Kheira, pare să fi scăpat de acuzații. Pe listă a intrat însă un nume surprinzător: Hayet Abidal, soția lui Eric Abidal.

Aminata Diallo, care era împreună cu Hamraoui în mașină înainte ca atacatorii să o agreseze, s-a aflat inclusiv în arest, fiind ulterior eliberată. Pe lista suspecților a intrat Hayet Abidal, iar motivul ar fi unul incredibil, notează jurnaliștii de la Marca

Soția lui Eric Abidal, bănuită că ar fi comandat asaltul fiindcă era înșelată

Cum a ajuns familia Abidal în mijlocul scandalului din Hexagon? În perioada 2018-2020, în perioada în care Eric Abidal ocupa funcția de director sportiv la Barcelona, Kheira Hamraoui era legitimată la echipa feminină „blaugrana”. 

În tot acest timp, se pare că fostul fotbalist francez ar fi avut o relație apropiată cu Kheira, fapt care a iritat-o pe soția sa, Hayet. Astfel, anchetatorii se gândesc că soția lui Abidal ar putea fi cea care ar fi vrut să-i plătească polițe fotbalistei de la PSG.

Hayet și Eric Abidal / Sursă foto: Instagram
+4 FOTO

Potrivit Mundo Deportivo, Abidal urmează să fie interogat cu privire la relația sa cu Hamraoui, în fața anchetatorilor urmând să ajungă și soția Hayet.

„Am discutat cu Eric, dar, deocamdată, nu voi spune absolut nimic”, a transmis avocatul lui Eric Abidal, conform presei iberice.

O fotbalistă de la PSG, bătută cu ranga! Agresorii, plătiți de o colegă care voia să-i ia locul în primul „11”

Aminata Diallo, 26 de ani, a fost arestată săptămâna trecută de poliția pariziană, fiind acuzată că i-a angajat pe agresori pentru a scăpa de Kheira Hamraoui, 31 de ani, și a fi ea în echipa de start. Colega a fost bătută cu ranga!

Pe 4 noiembrie, seara, trei jucătoare de la PSG se întorceau de la petrecere organizată de club. Mașina lor a fost blocată într-o ambuscadă. Doi indivizi mascați le-au atacat, dar, foarte ciudat la acea vreme, numai una a avut de suferit.

Kheira Hamraoui, 31 de ani, transferată în vară de la Barcelona, a fost scoasă cu forța din autoturism, lovită și cu o rangă, nu doar cu pumnii. A fost rănită la mâini și picioare.

ȘOCANT! Soția lui Eric Abidal, bănuită că ar fi pus la cale atacul barbar asupra jucătoarei de la PSG
Kheira Hamraoui, în perioada petrecută la Barcelona / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

VIDEO Aroganța lui Mitrovic, după ce Serbia s-a calificat la CM 2022: Cu ce a ieșit pe teren pentru a-l ironiza pe Ronaldo

Dupa dezastrul de la Real Madrid, antrenorul s-a reinventat » Santiago Solari face istorie în Mexic!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează