INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Bayern, în genunchi! Întoarsă spectaculos în Bundesliga, după 2-0 la pauză, iar titlul e în buzunarul lui Leverkusen!

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 18:23 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 23:50

Condusă de Bayern Munchen la pauză, 0-2, Heidenheim a reușit o răstunare-șoc în a doua parte, învingând campioana en-titre din Bundesliga cu 3-2! ♦ De la aceeași oră, Bayer Leverkusen a învins-o pe Union Berlin, 1-0, și are o mână pe titlu.

Bayern este în genunchi! După 0-2 cu Dortmund etapa trecută, elevii lui Thomas Tuchel au cedat și în această rundă, cu Heidenheim, locul 11 înaintea partidei, echipă care nu mai câștigase un meci de campionat din 10 februarie.

Nimic nu anunța șocul trăit de Bayern, mai ales că bavarezii au intrat cu un avantaj liniștitor la cabine, 2-0, prin golurile lui Harry Kane (minutul 38) și Serge Gnabry ('45).

L-a dat la FCSB și nu exclude o revenire-șoc: „Îmi pun întrebarea asta”
FCSB
L-a dat la FCSB și nu exclude o revenire-șoc: „Îmi pun întrebarea asta”

Bayern, în genunchi! Întoarsă spectaculos de Heidenheim

O repriză a doua de vis a gazdelor, orchestrată de antrenorul Frank Schmidt prin 3 schimbări la pauză, a făcut ca toate punctele să rămână la Heidenheim. Golul lui Sessa ('50), urmat de „dubla” semnată de Tim Kleindienst, au conturat o revenire istorică.

Nu se mai întâmplase din ianuarie 2021 ca Bayern să piardă în campionat după ce a condus la două goluri. Atunci, bavarezii au fost întorși de Borussia Monchengladbach, 2-3.

Bayer Leverkusen, 90% campioană în Germania

Înfrângerea lui Bayern, laolaltă cu victoria obținută de Bayer Leverkusen astăzi, 1-0 la Union Berlin, a lămurit lupta la titlu în proporție de 90%. Trupa din Leverkusen mai are nevoie de o singură victorie în ultimele 6 etape pentru a fi matematic campioană, între ea și Bayern fiind acum 16 puncte.

Etapa viitoare, Bayer va primi vizita lui Werder Bremen. O victorie ar fi sinonimă cu titlul, un triumf care ar veni cu 5 runde înainte de finalul sezonului! Ar fi, totodată, primul titlu din istoria lui Bayer, care parcurge un sezon de poveste sub comanda lui Xabi Alonso, fiind neînvinsă în toate competițiile.

Astăzi, cu Union Berlin, Florian Wirtz a adus victoria printr-un penalty transformat în minutul 45+8. Oaspeții au jucat în superioritate o repriză întreagă, Gosens fiind eliminat în minutul 45+3 pentru cumul de „galbene”.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Man și Mihăilă, remiză contra fostului jucător al Craiovei » Cine a dezamăgit: „S-a văzut foarte puțin, ignorat multă vreme”
SERIE B
Man și Mihăilă, remiză contra fostului jucător al Craiovei » Cine a dezamăgit: „S-a văzut foarte puțin, ignorat multă vreme”
Au anunțat că-l vor pe Luka Modric într-un mod inedit: pagină cumpărată în Marca
OFERTĂ
Au anunțat că-l vor pe Luka Modric într-un mod inedit: pagină cumpărată în Marca

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
fibra
fibra  •  07 Aprilie 2024, 14:27

E chiar bine sa mai castige si altcineva in afara de Bayern.In ultimul timp Dortmund a pierdut de vreo doua ori pe mana lor,parca nu au vrut.

grro
grro  •  07 Aprilie 2024, 13:15
Postat de berlicot pe 06 Aprilie 2024, 22:22

E Tottenham, dar tot ai dreptate. Pacat de el, jucator mare.

Ce contează dacă Leicester sau Tottenham, dacă ai ocazia sa joci la Bayern? Trebuie să fii prost să renunți la așa o ocazie, dacă o viață întreagă ai jucat doar la echipe, care câștigă odată la 50 de ani un trofeu. Bayern joacă un sezon extrem de slab, dar stai liniștit, e doar un an.... și nu 50.

FCSBF
FCSBF  •  07 Aprilie 2024, 12:08

Blestemul Kane :)))) !! frate e prea de tot Bayern nu avut avesar la campionat timp de 11 sezone dar cand a venit Herry Kane....!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează