INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POVESTE DE VIAȚĂ

Henrik Larsson, salvat de psiholog » Suedezul a trăit un calvar după moartea fratelui său: „E important să poţi împărtăşi cu cineva suferinţa”

Henrik Larsson a depăşit greu şocul pierderii fratelui mai mic, din cauza unei superdoze de droguri în 2009:
Henrik Larsson a depăşit greu şocul pierderii fratelui mai mic, din cauza unei superdoze de droguri în 2009: "A fost un chin să joc în fiecare weekend ştiind dependenţa lui". Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 03 iulie 2020 13:14 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 13:14

Henrik Larsson a depăşit greu şocul pierderii fratelui mai mic, din cauza unei superdoze de droguri în 2009: "A fost un chin să joc în fiecare weekend ştiind dependenţa lui".

A jucat doar două sezoane pentru Barcelona, dar a câştigat două titluri şi o Ligă, oferind două pase de gol în finala cu Arsenal din 2006. La 48 de ani, Henrik Larsson nu a uitat însă cumpăna vieţii de-acum mai bine de un deceniu. Fostul atacant suedez a povestit într-un interviu pentru "Lockdown Tactics Podcast" calvarul trăit după dispariţia dureroasă a fratelui său mai tânăr, Robert, căzut victimă unei supradoze de droguri, în 2009.

"Gheata de Aur" în 2001

Larsson a mărturisit c-a fost salvat din acea situaţie disperată de un psiholog. "Nu mă simţeam deloc bine şi soţia mi-a recomandat să cer ajutor de specialitate. Să-i vorbesc cuiva pentru a clarifica toate lucrurile ce mă frământau atât. M-am dus la un cabinet şi s-a rezolvat. Nu era deloc uşor să joc în fiecare weekend când mă gândeam la dependenţa fratelui meu. E important să poţi împărtăşi cu cineva suferinţa ca să te poată ajuta. Nu este nicio ruşine să recunoşti că ai probleme mentale şi să discuţi despre ele", a declarat Henrik. Care a mai jucat la Feyenoord, Celtic şi Manchester United, câştigând în 2001 "Gheata de Aur", cu 35 de goluri. 

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional: 

Ospina, accidentare horror în Napoli - Atalanta! Koulibaly, furios: „Putea să se oprească, dar a vrut să-i facă rău!”

Xavi vine să construiască la Barcelona o adevărată mașinărie! Cele 5 supertransferuri cerute pentru a antrena pe Camp Nou

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează