INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATALANTA - NAPOLI 2-0

VIDEO Ospina, accidentare horror în Napoli - Atalanta! Koulibaly, furios: „Putea să se oprească, dar a vrut să-i facă rău!”

Portarul Ospina a fost scos cu targa în Atalanta - Napoli 2-0, după ce colegul său Mario Rui l-a lovit la cap, fiind împins de Caldara.
Portarul Ospina a fost scos cu targa în Atalanta - Napoli 2-0, după ce colegul său Mario Rui l-a lovit la cap, fiind împins de Caldara.

Articol de - Publicat vineri, 03 iulie 2020 11:01 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 11:03

Portarul Ospina a fost scos cu targa în Atalanta - Napoli 2-0, după ce colegul său Mario Rui l-a lovit la cap, fiind împins de Caldara. Fundaşul lui Napoli i s-a plâns arbitrului pentru atacul intenţionat, din fericire fără urmări.

Momente de panică aseară, în minutul 25 al partidei Atalanta - Napoli 2-0, cu David Ospina având şiroaie de sânge curgând pe faţă şi întins pe spate, după o teribilă ciocnire cu un coleg. Portarul columbian a fost rănit deasupra sprâncenei drepte, în urma loviturii primite involuntar de la Mario Rui, împins însă de Caldara la o minge trimisă dintr-o lovitură liberă pe Papu Gómez şi respinsă în faţă. Rana goalkeeperului oaspeţilor a fost cusută pe loc şi i s-a aplicat un bandaj la cap, fiind scos pe targă de pe teren şi schimbat, imediat, cu Meret.

"Stai liniştit, Kouli!"

Accidentul l-a înfuriat pe Koulibaly, care l-a acuzat pe stoperul bergamasc de intenţie şi i s-a plâns arbitrului Doveri: "Caldara este departe de minge şi el bagă alunecare? Ce înseamnă asta?". Centralul a încercat să-l potolească: "Kouli, Kouli, stai liniştit, Kouli!". Kalidou mai avea un pic şi îl lua la bătaie: "Dar se putea opri, a vrut să-i facă rău". Nici nu era prima oară când i se întâmpla lui Ospina. Pe 17 martie 2019, s-a lovit la cap într-un meci cu Udinese pe San Paolo, la fel a fost transportat la margine cu targa şi n-a mai putut continua.

La schimb pentru Ünder?

Acest sezon ar putea fi ultimul la Napoli pentru columbian. Directorul sportiv Giuntoli a negociat cu Roma, în ziua partidei de la Bergamo, transferul lui Cengiz Ünder. După modelul afacerii Manolas, l-a oferit la schimb pe Ospina sau pe Ounas, dar giallorossii vor bani, pentru că 20% din sumă merge la Başakşehir. Napoli şi-a luat adio de la Ligă prin eşecul de joi, putându-se concentra acum pe duelul cu Messi în returul "optimilor". 

99 de goluria marcat Atalanta în acest sezon: 82 în Serie A (cel mai prolific atac!), 16 în Champions şi unu în Cupa Italiei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Christophe Dugarry, prima reacție după afirmațiile incalificabile făcute la adresa lui Messi

Jurgen Klopp, un pachet de nervi după City - Liverpool 4-0 » A luat la rost un jurnalist: „De ce mă întrebi așa ceva?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează