INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - LIVERPOOL 4-0

Jurgen Klopp, un pachet de nervi după City - Liverpool 4-0 » A luat la rost un jurnalist: „De ce mă întrebi așa ceva?”

Jurgen Klopp. foto: Guliver/Getty Images +16   FOTO
Jurgen Klopp. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 08:27 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 08:35

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, n-a digerat prea bine eșecul usturător suferit de „cormorani” în derby-ul cu Manchester City, scor 0-4.

Deja campioană, Liverpool n-a contat pe terenul echipei cu care s-a duelat pentru supremația din Premier League în ultimele sezoane. La finalul partidei, antrenorul neamț a avut o dispută cu un jurnalist de la Sky Sports, care l-a întrebat în mai multe rânduri pe Klopp dacă e mulțumit de atitudinea echipei. 

„Mă întrebi dacă am avut ocazii? De ce mă întrebi așa ceva? Au fost momente. Dar tu te-ai uitat calm la meci, din tribune, de ce mă întrebi pe mine asta? Au fost situații în care puteam să înscriem, dar nu am făcut-o. Când în fotbal nu înscrii din ocaziile create, împotriva unei echipe ca City, lucrurile nu iau o turnură favorabilă. 

Dar suntem ok, am venit aici având o atitudine potrivită. Nu e ceea ce ne-am dorit, nu pentru asta am venit aici, dar sunt fericit pentru determinarea avută.

Ce înseamnă asta? Nu înțeleg engleza. Ce înseamnă asta? Dacă vrei să duci discuția în direcția asta, că nu am venit aici concentrați pe meci, fă-o! Mă întrebi același lucru. Ți-am răspuns deja că mi-a plăcut atitudinea băieților, iar tu mă întrebi din nou, dar altfel formulat. Persiști pe acest subiect"”, a declarat Klopp, potrivit Eurosport.

FOTO. Imagini tari din Manchester City - Liverpool 4-0: 

+12 FOTO

Citește și alte știri din Premier League: 

Campioana din Premier League, primită cu garda de onoare, apoi umilită de City!

Jurgen Klopp a fost la un pas de Manchester United » Cui trebuie să mulțumească fanii „cormoranilor” fiindcă neamțul n-a mai ajuns la rivala lor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close