INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNSCENARE

Uluitor! Fostul coleg al lui Neuer declarat mort în urmă cu 4 ani a „înviat” în Germania!

Articol de - Publicat marti, 05 mai 2020 10:31

Hiannick Kamba (33 de ani) a fost victima unei înscenări, se pare, pusă la cale de fosta lui soție, care voia să beneficieze de asigurarea de viață a fostului junior al lui Schalke.

În urmă cu patru ani, în ianuarie 2016, o veste i-a întristat pe conducătorii lui Schalke. Și pe Manuel Neuer, portarul lui Bayern, care crescuse la clubul din Gelsenkirchen. Hiannick Kamba, fost junior al alb-albaștrilor, coleg cu Neuer, murise într-un accident rutier în țara natală, Congo. Așa anunțase soția lui de atunci. 

Cazul Hiannick Kamba: Tragedia nu exista. Nici accidentul

La acea vreme, Kamba avea 29 de ani. Nu reușise în carieră, deși se spunea că era talentat. De la echipa secundă a lui Schalke a urmat căderea bruscă, odată ajuns la seniori. A jucat numai la cluburi de amatori. Astăzi, patru ani mai târziu, altă veste la fel de șocantă. Kamba a "înviat". Tragedia sa nu existase, nici măcar accidentul. Totul era inventat de fosta lui soție, pentru a beneficia de polița asigurării de viață a fotbalistului. Una foarte mare. 

Uluitor! Fostul coleg al lui Neuer declarat mort în urmă cu 4 ani a „înviat” în Germania!

Anchetă împotriva fostei soții: "E acuzată de fraudă" 

Cotidianul Bild l-a descoperit lângă Gelsenkirchen, dar și poliția a aflat de el. Procuratura din Essen a deschis o anchetă, dar nu împotriva lui, ci a femeii care a pus totul la cale. El este doar martor. "E acuzată de fraudă, dar ea neagă. Kamba susține că, într-o noapte, persoanele cu care era în Congo l-au lăsat fără acte, bani și telefon. Nu știa de înscenare", a declarat procurorul Anette Milik. 

Neuer: „Știrea morții sale m-a șocat" 

După ce i-a convins pe cei de la ambasada Germaniei din Congo că știrea morții sale era falsă, Hiannick a reușit să se întoarcă acasă, în 2018. De atunci, muncește. E electrician și are 33 de ani. Cel mai fericit a fost Neuer, când i s-a spus întreaga poveste. "Nici nu vă imaginați ce bucuros sunt când știu că e viu. Știrea morții sale m-a șocat". 

Citește și alte știri de actualitate:

Coronavirus creat în laborator? Reputatul Anthony Fauci, despre teoria lui Donald Trump privind COVID-19: „Acolo a evoluat”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close