INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Hoffenheim, prezentarea verii » Cum și-au anunțat ultimul transfer: clipul a devenit viral

Prezentare inedită pentru Marius Bulter la Hoffenheim
Prezentare inedită pentru Marius Bulter la Hoffenheim

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 17:41 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 18:20

TSG Hoffenheim a prezentat ultimul transfer, aducerea extremei stânga Marius Bulter (30 de ani), într-un mod aparte.

A devenit deja o obișnuință printre cluburile europene ca acestea să apeleze la moduri inventive de a prezenta noii jucători.

De o creativitate ieșită din comun au dat dovadă și cei de la Hoffenheim, prin modul în care au anunțat aducerea lui Marius Bulter, extremă stânga cumpărată cu 3 milioane de euro de la Schalke 04.

Legenda Stelei, atac neașteptat la Florin Niță: „Un nesimțit, nu mai răspunde la telefon! Îi duceam mâncare la stadion, era un amărât”
REACȚIE
Legenda Stelei, atac neașteptat la Florin Niță: „Un nesimțit, nu mai răspunde la telefon! Îi duceam mâncare la stadion, era un amărât”

Hoffenheim i-a cucerit pe microbiști cu cea mai creativă prezentare din acest mercato

În prima parte a videoclipului, Hoffenheim a prezentat o fază de joc în care l-a avut pe Bulter adversar. Împins de stoperul Ozan Kabak, Marius a rupt un fanion al arenei „PreZero”, casa celor de la Hoffenheim.

Videoclipul de prezentare continuă cu Bulter sosind la sediul clubului în tricoul lui Hoffenheim și cu un fanion reparat cu bandă izolatoare. „Scuze”, spune acesta. „Am trecut peste. Bine ai venit la TSG, Marius!”, a răspuns Hoffenheim în descrierea atașată videoclipului.

Ideea celor de la Hoffenheim a fost primită foarte bine de utilizatorii rețelelor sociale, care au aplaudat creativitatea de care au dat dovadă nemții.

Marius Bulter a ajuns la Hoffenheim după 2 ani petrecuți la Schalke 04, în care a înscris 23 de goluri și a pasat decisiv la 14 reușite în 69 de meciuri.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Juventus, exclusă din Europa!

Alexandru Cicâldău pleacă iar de la Galatasaray » Turcii vor să aducă în locul lui un campion mondial cu naționala Argentinei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează