FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Legenda Stelei, atac neașteptat la Florin Niță: „Un nesimțit, nu mai răspunde la telefon! Îi duceam mâncare la stadion, era un amărât”

Florin Niță / foto: GSP
Florin Niță / foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 16:36 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 17:36

Florin Niță (36 de ani), unul dintre cei mai apreciați goalkeeperi români din ultimii ani, cu 19 apariții și în prima reprezentativă, a fost ținta unui atac neașteptat venit dinspre Adrian Bumbescu, omul care l-a antrenat în perioada junioratului.

Fostul mare fundaș al Stelei, în vârstă de 63 de ani, a vorbit într-o intervenție la Sport Total FM despre fotbaliștii care i-au trecut prin mâini de-a lungul carierei sale de antrenor, una în care s-a ocupat în special de sectorul de copii și juniori. 

Florin Niță, desemnat „Fotbalistul Român al Anului” în ancheta GSP din 2021, se numără printre cei care au fost antrenați de Bumbescu, iar fostul „ministru al apărării” din Ghencea susține acum că portarul nu-i mai răspunde la telefon! Lucru pe care Bumbescu nu s-a ferit să-l dezvăluie în interviul acordat vineri.

Mihai Stoica, deranjat de clauza acceptată de Gigi Becali: „Eu am aflat după. Nu aș fi fost de acord”
FCSB
Mihai Stoica, deranjat de clauza acceptată de Gigi Becali: „Eu am aflat după. Nu aș fi fost de acord”

Adrian Bumbescu, atac neașteptat la Florin Niță: „Un nesimțit! Nu mai răspunde la telefon”

„Am avut grupe bune, chiar pe Florin Niţă, portarul echipei naţionale. L-am avut de la 7 ani, era extremă dreaptă până să-l fac portar. Am avut un meci pe la Piteşti, mi s-au accidentat amândoi portarii şi l-am băgat pe el. A apărat foarte bine, era extremă dreaptă.

Aveam nişte poze cu el, era slab, uscat, aşa, dar avea o viteză ca extremă... A apărat bine, după care l-am băgat la un turneu final la Timişoara, unde a apărat extraordinar, am luat trofeul pe ţară şi a rămas portar. 

Legenda Stelei, atac neașteptat la Florin Niță: „Un nesimțit, nu mai răspunde la telefon! Îi duceam mâncare la stadion, era un amărât”
Adrian Bumbescu

Păcat că nu mai răspunde la telefon, un nesimţit! Sigur că l-am sunat, i-am şi transmis că «e uşor să-ţi uiţi antrenorul care te-a crescut». Îi aduceam mâncare la stadion, era un amărât, vai de capul lui. În fine, e altă problemă. Sigur, sunt destui care-şi uită antrenorul"”, a spus Adrian Bumbescu, potrivit sptfm.ro.

La 36 de ani, Florin Niță e liber de contract în acest moment. În ultimul sezon, Sparta Praga l-a împrumutat la Pardubice, echipă care a evitat in-extremis retrogradarea în liga secundă din Cehia. Românul a încheiat sezonul anterior cu o accidentare, din cauza căreia n-a putut fi convocat pentru „dubla” naționalei cu Kosovo și Elveția.

Florin Niță a avut o copilărie grea: „Ca să-mi câştig existenţa, lucram într-o fabrică de cozonaci”

Într-un interviu tulburător acordat Gazetei Sporturilor în urmă cu mai mulți ani, Florin Niță făcea dezvăluiri despre greutățile întâmpinate în copilărie: 

„Mi-e greu să vorbesc... Aproape că nu pot... Dacă încep să povestesc, trebuie să plâng... Munceam pe unde puteam. Munceam la propriu! Am lucrat până şi la o fabrică de cozonaci! Ambalam cozonacii!

Nu m-am dat niciodată la o parte de la muncă și nu e nicio rușine să mergi să muncești, să câștigi bani, să ai un drum. Când rămâi al nimănui, te gândești lângă cine să stai, cu cine să vorbești. Chiar dacă eram un copil când mi-am pierdut tatăl, mă gândeam că trebuie să stau lângă cineva care să-mi poată da ceva de mâncare...”. 

VIDEO Florin Niță: „N-a fost în totalitate decizia mea de a pleca de la FCSB"

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Cutremur la Dinamo! Amenințați frontal: „Vrem bani, nu VRĂJELI!” » Greșelile în serie care prevestesc un dezastru: „Așa e know-how-ul acum...”

Florin Răducioiu are o opinie tranșantă: „Nu pot emite pretenții la primele 4 locuri. Nu cred că vor face față”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  10 Iulie 2023, 19:20
Postat de freddy pe 09 Iulie 2023, 19:51

Privim aceste persoane prin prisma performanțelor sportive, uitând ca sunt oameni. Mulți dintre ei chiar oameni simpli care, fără sport nu ar fi ajuns prea departe. Sa ne bucuram de faptul ca este între noi, sa-i scuzăm ieșirile și cu asta basta. Singurul în măsură sa-i răspundă în vreun fel este Niță.

1 din 54. Doar atat. Felicitari!

Dancapitandeplai
Dancapitandeplai  •  10 Iulie 2023, 09:17

Și trebuie să spui ceea ce ai făcut, in public? Un frustrat ai fost toată viața ta. Și pe Belodedici ai fost invidios. Las că îți aduce Niță de mâncare când ajungi la azil,colonele!

ParinteUnu
ParinteUnu  •  10 Iulie 2023, 07:10

mitocanul tot mitocan cum sa nu-l bagi în... ? cum sa voresti așa? ce etse este intre tine si el. Nita copil amarii nu a dorit sa plece de la FCSB și a fost convins... bine a făcut. era dat afara demult de acolo. bumbescu cind îl privești nu poti crede ca l-a citit pe Eminescu sau Labis. îmi da impresia de doi neuroni și atit. Mitocanul roman ajuns prin ciobanie și fotbal ioc. Așa ca lăsati-l pe Nita în pace. Ceva s-a intimplat și neavând darul cuvintelor prefera sa tace. Dar vor ieși multe la iveală la un moment dat. Toți mai prosti tot mai învrăjbiți între ei apare Cité unul lovind în altul de dragul de a zombi la fotografi. prostia nu doare domnule Bumbescu.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează