INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Hojbjerg îl iartă pe cel care putea să-i rupă gamba: „Sunt viking, dar mi-ești dator o apărătoare”

Pierre-Emile Hojbjerg (25 de ani) FOTO IMAGO
Pierre-Emile Hojbjerg (25 de ani) FOTO IMAGO

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 10:39 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 11:08

În minutul 84 al semifinalei din Cupa Ligii dintre Brentford și Tottenham, Pierre-Emile Hojbjerg (25 de ani) ar fi putut suferi o accidentare teribilă după ce Joshua Dasilva (22 de ani) a intra violent asupra sa, dar danezul a avut noroc și a scăpat cu câteva răni pe gambă.

Tottenham s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, dar Pierre-Emile Hojbjerg putea să vadă doar la televizor partida cu Man. City. Joshua Dasilva a intrat violent asupra lui în minutul 84 și a primit "roșu" direct, lăsând-o pe Brentford (D2) la 0-2 și în inferioritate numerică. Noroc că mijlocașul lui Spurs a scăpat doar cu câteva răni pe gambă spre gleznă, ieșind la margine cu sângele șiroind. Danezul a avut puterea să-l ierte, după ce și mijlocașul englez și-a cerut scuze pe rețele sociale: "Cine mă cunoaște știe că nu am comis intenționat acel fault și voi învăța din această greșeală".

Ai un viitor mare în față

Hojbjerg nu-i poartă pică jucătorului crescut în academia lui Arsenal: "Sunt sigur că nu ai vrut să mă ataci atât de dur, așa că nu îți face griji. Sunt un viking și mă simt bine. Însă... îmi datorezi o apărătoare nouă! Ai un viitor mare în față, ești puternic și continuă să tragi tare la antrenamente. Îți doresc tot ceea ce e mai bine pentru tine și echipa ta. Te îmbrâțișez călduros". Dacă nu s-ar fi rupt protecția ci piciorul, probabil că Pierre-Emile n-ar mai fi fost la fel de înțelegător cu Dasilva. 

VIDEO. Tottenham s-a calificat în finala Cupei Ligii

Citește și alte știri despre Tottenham:

Jose Mourinho s-a calificat în prima finală cu Tottenham

Micuța echipă din orașul lui Carlo Ancelotti se pregătește pentru duelul istoric cu formația lui Jose Mourinho: „Totul este ca un vis”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close