CAMPIONATE  ·  HOLLYWOOD

Hoo-ah! Al Pacino a devenit socio la o echipă din Argentina!

Al Pacino, Gulliver/gettyimages
Al Pacino, Gulliver/gettyimages

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 15:42

Racing Club de Avellaneda, una dintre marile formații de fotbal din Argentina, l-a ”înrolat” pe Al Pacino, legendarul star american, în rândurile cotizanților echipei.

”Nașul” a fost prezent la Buenos Aires, unde a primit un tricou cu numarul 10, inscripționat cu numele său.

Faimos prin nenumăratele sale roluri, actorul în vârstă de 76 de ani a călătorit în Argentina împreună cu prietena sa Lucila Scola, scrie ESPN.

Al Pacino a primit din partea clubului Racing Avellaneda în cadrul unei manifestări desfășurate la Teatrul Colon și carnetul de membru al galonatei echipe sud-americane, câștigătoare a 17 titluri naționale, a Cupei Libertadores și a Cupei Intercontinentale, ambele în anul 1967. Formația argentiniană și-a promovat noul său fan postând un mesaj si fotografii de la eveniment, pe rețeaua de socializare Twitter.

În luna iulie anul trecut și recordmenul mondial și olimpic Usain Bolt a fost admis în randurile ”socios” al echipei din Buenos Aires, iar Keith Richards, membru al cunoscutei trupe de rock Rolling Stones, a surprins când a afișat steagul alb-albastru al lui Racing.Naya Rivera a fost găsită moartă. Detalii șocante despre ultimele clipe: ce a făcut pe barcă, alături de fiul ei
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 2
FC Argeș - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:15 Fotbal, Premier League
Chelsea - Norwich
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Brescia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1