INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

O vedetă a fotbalului feminin are din nou probleme cu poliția! A fost prinsă băută la volan, cu copiii în mașină

Hope Solo// Foto-IMAGO / Fotoarena
Hope Solo// Foto-IMAGO / Fotoarena

Articol de - Publicat sambata, 02 aprilie 2022 14:50 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2022 17:29

Hope Solo (40 de ani), fostul goalkeeper al naționalei SUA, a fost oprită și reținută, pentru că a fost prinsă băută la volan.

Mai mult, ea s-ar fi împotrivit arestării și a opus rezistență, într-o parcare a unui magazin Walmart din Winston-Salem, în Carolina de Nord. Ulterior a fost încarcerată la un centru de detenție din Forsyth County și apoi eliberată. Potrivit unui martor, ea părea leşinată la volanul maşinii ei mai mult de o oră, cu motorul pornit.

Steliștii au sărbătorit cu fanii victoria cu Petrolul » Momente spectaculoase în Ghencea
CSA STEAUA - PETROLUL 2-1
Steliștii au sărbătorit cu fanii victoria cu Petrolul » Momente spectaculoase în Ghencea

Rich Nichols: „A fost eliberată imediat şi acum este acasă cu familia ei”

Solo va trebui să răspundă în fața tribunalului și pentru abuzul față de copiii săi, gemenii de doi ani, aflați pe bancheta din spate a vehiculului în timpul momentului său de pierdere a orientării. 

La sfatul consilierului ei, Hope nu poate vorbi despre această situaţie, dar doreşte ca toată lumea să ştie că băieţii sunt viaţa ei, că a fost eliberată imediat şi acum este acasă cu familia ei, că povestea e mai puţin gravă decât sugerează acuzaţiile iniţiale şi că ea aşteaptă cu nerăbdare oportunitatea de a se apăra în faţa acestor acuzaţii”, a declarat avocatul Rich Nichols.

Solo e recidivistă

Campioana mondială și dubla campioană olimpică nu este la prima abatere față de legile americane. În 2014, a fost arestată după ce și-a lovit sora vitregă și un un nepot de 17 ani, în timpul unui scandal în familie. 

Și nu s-a limitat însă aici, ea s-a apucat să înjure un polițist venit la fața locului, pe care l-a și amenințat cu bătaia!

Citește și:

Ce lovitură! Erling Haaland a semnat un „contract multimilionar”

Încă o echipă din Serie A îl monitorizează pe Cicâldău!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nicto
nicto  •  02 Aprilie 2022, 20:53

extraordinar !!!! ce stire !!! voi ati aflat ca azi a fost finala cupei RO la rugby?.... ati putea scrie macar un rand despre asta ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează