INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Fostul căpitan al unei echipe din La Liga, acuzat că ar fi abuzat sexual mascota clubului!

Hugo Mallo, fostul căpitan al Celtei Vigo // Foto: Imago
Hugo Mallo, fostul căpitan al Celtei Vigo // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 13:16 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 20:46

Hugo Mallo (32 de ani), fostul căpitan al Celtei Vigo, care evoluează acum la Internacional din Porto Alegre, are dosar penal după ce a pipăit în zonele intime femeia deghizată în papagal purtând tricoul lui Espanyol. Fapta datează din 24 aprilie 2019, înaintea unei partide dintre Celta și Espanyol, procesul având loc în Barcelona.

Un fost fundaș dreapta al celor de la Celta Vigo face obiectul unui proces deschis de curând la un tribunal din Barcelona. Hugo Mallo, care pe 24 aprilie 2019 era căpitan al echipei galiciene, ar fi agresat sexual o femeie care lucra ca mascotă a lui Espanyol! 

Potrivit Marca, spaniolul, ajuns între timp în Brazilia la Internacional Porto Alegre, va fi judecat pentru o presupusă agresiune petrecută pe teren, chiar înaintea fluierului de start al unei partide cu Celta din prima divizie iberică!

Gest șocant făcut de Roberto Mancini la Cupa Asiei » Explicația italianului a fost stupefiantă + Ce riscă selecționerul saudiților!
CUPA ASIEI
Gest șocant făcut de Roberto Mancini la Cupa Asiei » Explicația italianului a fost stupefiantă + Ce riscă selecționerul saudiților!

Pe imaginile captate de camerele TV ce au transmis jocul se observă că Mallo se oprește mai mult în fața perușului, îmbrăcat în alb-albastru, și aflat lângă ultimul fotbalist. Nu este însă foarte clar, din cauza filmării dintr-un unghi nepotrivit.

Hugo Mallo a pipăit mascota pe sâni

Ex-căpitanul echipei din Vigo a fost citat pentru a se prezenta pe 11 iulie la Judecătoria Penală numărul 19, unde se va desfășura procesul în formă abreviată, după ce în „Ciutat de la Justícia" trebuia să se judece dosarul pe 25 mai 2023. 

Fostul căpitan al unei echipe din La Liga, acuzat că ar fi abuzat sexual mascota clubului!

Hugo Mallo este suspectat că ar fi pipăit mascota, apoi și-a băgat o mână pe sub costumul perușului și ar fi atins mascota pe sâni, abuzând-o sexual, după cum informează cotidianul AS. "După ce a dat mâna cu adversarii, Mallo a apucat mascota de un sân și apoi a început să facă gesturi nepotrivite".

Hugo Mallo, absolvit în primă instanță!

Fotbalistul spaniol a negat tot timpul acuzațiile aduse și s-a apărat susținând că doar a salutat adversarii de la Espanyol și la fel a procedat și cu mascotele, neștiind care este sexul acestora. Ancheta s-a oprit atunci. 

Numai că apărarea victimei a decis să facă apel la Secția a IX-a a Tribunalului Provincial din Barcelona, care a revocat ordonanța Tribunalului din Cornellà, pentru că existau, de fapt, unele fapte ce puteau constitui infracțiunea de abuz sexual. Dacă va fi găsit vinovat, agresorul ar putea primi o amendă penală sau o pedeapsă cu suspendare.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Surpriză în mercato! Forța Europei care l-ar putea transfera pe Rashford de la Manchester United!
MERCATO
Surpriză în mercato! Forța Europei care l-ar putea transfera pe Rashford de la Manchester United!
Ambiții mari pentru cântărețul Robbie Williams! Va cumpăra un club de fotbal din Anglia
PORT VALE
Ambiții mari pentru cântărețul Robbie Williams! Va cumpăra un club de fotbal din Anglia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează