INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECES

O nouă tragedie în familia lui Maradona » Hugo, fratele lui Diego, a decedat astăzi

Hugo Maradona
Foto: Imago
Hugo Maradona Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 16:05 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 16:09

Hugo Maradona, fratele lui Diego, a decedat marți, 28 decembrie, la vârsta de 52 de ani. Tragedia vine la un an de la moartea celebrului fotbalist al Barcelonei și al lui Napoli.

La fel ca Diego, Hugo a decedat din cauza unui stop cardiac suferit la domiciliul său din Monte di Procida, în provincia Napoli. 

La fața locului s-au prezentat mai multe cadre medicale, dar nimeni nu a putut interveni la timp pentru a-i salva viața lui Hugo.

Decesul său vine la 13 luni de la moartea fratelui său. Pe 20 noiembrie 2021 „El Pibe de Oro” înceta din viață, veste care întrista toată lumea sportului.

Napoli, reacție după decesul lui Hugo Maradona

Napoli, clubul la care Maradona a făcut istorie, a postat un mesaj de susținere pentru familia lui Hugo după decesul acestuia.

Gândurile președintelui clubului Aurelio De Laurentiis, vicepreședintelui Edoardo De Laurentiis, oficialilor, staff-ul antrenorilor, jucătorilor și întregii familii SSC Napoli sunt alături de familia Maradona după moartea tristă a lui Hugo”, se arată în comunicatul clubului.

Hugo a fost și el fotbalist

Hugo a fost şi el fotbalist, dar n-a atins niciodată nivelul lui Diego. Acesta chiar a ajuns să semneze cu Napoli la 18 ani, pentru ca mai apoi să fie împrumutat la Ascoli. Cariera sa a luat-o pe o pantă descendentă și după câteva aventuri eșuate în Spania, Austria și Venezuela, și-a încheiat cariera în Japonia la sfârșitul anilor '90.

Citește alte știri de actualitate:

Știrea zilei din Italia » Lorenzo Insigne pleacă de la Napoli! A bătut deja palma cu noua echipă

Franța revine la restricțiile pe stadioane » Doar 5.000 de fani au voie la meciuri. Alte țări se pregătesc și ele de noi restricții

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close