INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELAȚIE

FOTO Hulk a devenit din nou tată » Nepoata fostei sale soții a născut în Miami: „Vino să ne înflorești casa”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2022 12:42 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 13:45

Hulk a devenit din nou tată, după ce Camila Angelo, nepoata fostei sale soții, a născut o fetiță, pe nume Zaya, la Miami.

Acesta este primul copil pe care atacantul brazilian de 35 de ani, legitimat la Atletico Mineiro, îl are cu modelul de 32 de ani. Hulk a postat pe Instagram o fotografie cu fetița lui și un mesaj emoționant.

„Sub binecuvântarea lui Dumnezeu și a Maicii Domnului, s-a născut micuța noastră Zaya. Zaya înseamnă «luminată», «noroc» și «floarea care înflorește». Ea vine să ne lumineze viața. Vino să ne înflorești casa. Am visat de mult la sosirea ta.

Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru familia mea, pe care o voi onora și o voi iubi mereu.  Bun venit prințesa mea, te voi iubi și te voi proteja pentru totdeauna. Ești răspunsul la rugăciunile noastre. Fiica mea, ai venit să ne faci viața și mai frumoasă. Tu ești binecuvântarea noastră.”, a scris Hulk.

Hulk și Camila, relație cu scântei

Hulk și Camila au anunțat în septembrie că vor avea un copil. Cei doi au o relație din decembrie 2019, iar presa a scris că în martie 2020 s-au căsătorit. 

Hulk și Camila Angelo. Foto: Instagram
Hulk și Camila Angelo. Foto: Instagram
Hulk și Camila Angelo. Foto: Instagram
Hulk și Camila Angelo. Foto: Instagram
Hulk și Camila Angelo. Foto: Instagram
+33 FOTO

Relația dintre Hulk și Camila i-a adus atacantului o serie de critici, Camila fiind nepoata fostei soții a brazilianului, Iran. Hulk, pe numele real Givanildo Vieira de Sousa, și Iran au împreună trei copii. Ian are 10 ani, Tiago are 8, iar Alice 6 ani. 

„E regretabil că domnul Hulk a făcut un asemenea lucru, nu sunt fericită că un mariaj de 12 ani se termină așa. Nu a respectat durerea celei care l-a iubit cu devotament, afecțiune, respect. Nu s-a gândit nici la copiii noștri”, a spus Iran după despărțire.

Citește și: 

Schimb de mesaje online între Thalia și Nadia Comăneci: „E incredibil! Te iubesc!”

Cum i-a îndeplinit Anamaria Prodan „visul vieții” lui Laurențiu Reghecampf: „Banii jos! Soțul meu a leșinat când a văzut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
maradona79
maradona79  •  19 Aprilie 2022, 14:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

leu.mr
leu.mr  •  19 Aprilie 2022, 13:48

Milioanele cistigate trebuie imprastiate

Vezi toate comentariile (2)
Comentează