INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Huntelaar la Manchester? Ce părere ai?

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2009 00:00

Presa britanică a început să vorbească din ce în ce mai mult despre o eventuală mutare a olandezului Klaas-Jan Huntelaar la Manchester United, chiar dacă jucătorul lui Real Madrid a negat luna trecută că ar vrea să părăsească Spania.

După ce Telegraph a titrat că atacantul Carlos Tevez şi-ar putea prelungi contractul cu deţinătoarea titlului în Premier League, Mirror a publicat informaţia în urma căreia, rivala celor de la United, City, ar fi interesată de semnătura argentinianului, în schimbul a 30 de milioane de lire sterline.

Tot la capitolul plecări sunt trecuţi şi fundaşul de 22 de ani Danny Simpson, împrumutat în acest sezon la Blackburn şi dorit de nou-promovata Birmingham şi mijlocaşul Paul Scholes, care ar putea pleca la Stoke, ca antrenor/jucător.

Pe lista de transferuri a englezilor de la Manchester s-ar afla Huntelaar, atacantul care a marcat 8 goluri în 20 de meciuri jucate în Primera Division. În schimbul serviciilor jucătorului olandez, United ar putea plăti 15 milioane de lire sterline, conform ziarului Sunday People.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  02 Iunie 2009, 22:28

Mare prostie daca Real Madrid il da la Manchester pe Huntelaar , il vad pe Huntelaar in sezonul viitor titular de drept marcand multe goluri , cine trebuie sa plece de la Real e : Sneijder , Robben , Pepe , Gago si sa-l aduca pe Carvalho Ashley Young Kaka Marcos Senna David Villa .

neaga1900
neaga1900  •  02 Iunie 2009, 18:47

Domnule Vlad ceva stii dumneata, dar nu totul:Realul vrea sa il dea lui United, alaturi de o suma de bani,in schimbul lui Ronaldo , care doreste , sa paraseasca gruparea diavolilor.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează